Tugce-75 Gamzes evet canım olabilir iki kese var burda hayırlı olsun ama sen yine de bekle kontrolünü sonra hayal kırıklığı olmasın oda kötü çünkü 😘 hayırlı olsun tekrar
mmylmz Gamzes betan kaçtı canım? ebet 2 kese gözüküyor ama ıkız gebelıkte 2. kese sonraki haftalarda gözukur ama sende çol önce gözükmüş gıbı. betan yüksekse ıkız ihtimali çok daha yuksek
Gamzes Merveokan 10 gün sonraya verdi randevuyu 6+3 de çeklidi bu olabilir dedi ama ben heycan yaptım
Drykmsl Gamzes ikiz gebelik sanırım. Bende ikiz oldugunu 6+3 de ögrendim hem bebek hem kalp atışını duymuştum. 34 haftalık çift yum ikizlerimi bekliyorum şimdi. İnş iki kalp atışı duyarsın sende 🤗
Gamzes Tugce-75 ay inşallahh çünki çok agır geçiyo rahmim agrıyo midem çok kötü ayaga kalkamıyorum o yüzden öle de hissediyorum
Tugce-75 Gamzes kaç haftalık suan bak benim 4+ 5 kasık ağrım var gögüs hassasiyeti var suan daha bulantım yok çok şükür hiç
Fuliaa90 Gamzes sankı 2 kese gibi benım 7+2 de 2. Kese gozukmustu daha buyuktu ama buda net 2tane var gibi
mmylmz Gamzes kana bakmadan hamıle oldgunu nasıl öğrendın? evde test mı yaptın doktora gıttın? olmazkı ama kan değerine nasıl bakmaz doktor çok enteresan
Gamzes mmylmz benim 5 gün gecikti test yaptım pozitif çıktı sonra 1 hafta sonra randevu aldım ve giittigimde direk ultrasonla baktı keseyi gördü 10 gün sonraya randevu verdi kalbini duyalım diye gittigimdede kalbini duydum ve ikinci keseyi gördüm
mmylmz Gamzes ama kan bakması lazımdı canım tamam hamılesın problem yoktur da tuhaf yanı kana bakmaması o yüzden söyledım.