Kubrakul Merhaba 33 günlük bebeğim var hem beni emiyor hemde mama veriyorum ilk bebeğim ilerleyen zamanlarda bir sıkıntı olurmu mamanın
AtaMommy Kubrakul ne sıkıntısı olucak sırf mamayla büyüyen bebekler var biraz iri olur o kadar ama emiyorsa neden mama veriyorsunuz onu merak ettim
Busratm Kubrakul 1 ayda minimum 500 gram alması gerekiyor. Siz anne sütüne ek mama vermeye devam edin. Ama önce emzirin sonra baktınız yetmiyor öyle verirsiniz.
Degisken Benim kızım sadece mamayla büyüdü ama ağlaması hiç durmuyordu. Sütünüzü sağın bakalım kaç cc geliyor? Süt yapan şeyler yiyip için.sadece aç diye ağlamaz bebekler benimki sebepsizdi .6 ay ağladı her gece
Kubrakul Degisken Benimkide öyle emziriyorum ağlıyo sonra mama veriyorum ağlıyo gazı çıkıyor yine ağlıyor memede keyif yapmak istiyor daha çok
Kubrakul Busratm 9 martta doğdu 1hafta sonra kontrole gittik 150 gr almıştı dahada gidemedik virüsten dolayı
Busratm Kubrakul 1 hafta değil 1 ay sonra aldığı kilo en az 500 gram olmalı. Eğer 500 gram ya da üstüyse sütünüz yeterli demektir.
Degisken Kubrakul ben doktora bile götürdüm idrar tahlili yapıldı bu çocuk niye böyle bağırarak ağlıyor diye.ama bişey çıkmamıştı.