Gulsen21 [https://hizliresim.com/Tfo1Ix] Adetime 3 gün var daha bu testi yaptım ilk başta çıkmadı ama daha sonradan böyle çizgi belirdi dün ve bugün yaptım aynı şekilde çıktı tecrübeli olanlar yorum yapabilir mi böyle çıkıp hamile kalan var mı teşekkür ederim cevaplarınız için şimdiden 😘😊
merveyakar Gulsen21 büyük ihtimalle hamilesin canım çok yeni olduğu için silik çıkıyor birkaç gün sonra tekrar yap belirginleşir
Tugce-75 Gulsen21 canım geçerlilik zamanı var en fazla 10 dk sonrasın dan idrardan kaynaklı çizgi olabiliyor
Gulsen21 merveyakar tamam canım öyle yapıyom teşekkür ederim cevap için 😘 kan testini adet tarihim geçince mi versem şimdi bide hastanelere gitmekte sıkıntı ne yapmam bilemedim
Gulsen21 emineemine inşallah sağlıklı olur canım 3 ay önce kimyasal geçirdim insan tedirgin oluyo cevaplarınız birazda olsa rahatlattı adetim geçince kan veriyim diyorum tekrar tekrar hastaneye gitmek istemediğimden 😘
aktkr Pcoslubiranne 5 dk dan sonrasına inanmayın diye yazıyordu üstünde 10 ve 20 yanıltıcı sonuç veriyor zaten
merveyakar Gulsen21 kan da idrardan önce çıkıyor canım idrarda çıktıysa kan da ztn çıkar ama bekle biraz bende yeni öğrendm 5 gün önce hamileliğimi gitmedim bikaç hafta beklemeyi düşünüyorum
Damla_K Gulsen21 benim ki aynen böyleydi canım hamileyim 🤭 gonlune gore olsun insallah bu cizgi cıktgında daha 4 haftanın icindeydi 4 hafta bile degilms
Gulsen21 hfg evet yaptırmak istiyorum kan testini hem günüm geçsin istedim hemde malum sıkıntılı günlerdeyiz o yüzden biraz bekleyip gidicem inşallah 😊
Gulsen21 niko_96 inşallah canım vardır 😘😊 vericem kan testi hemen çıkar çıkmaz sizlere haber vericem 😘
muhendisanne38 Gulsen21 hayırlı olsun 😇 bende adetim gecikmeden 10 gün önce yapmıştım ilkinde çıkmamış 3 gün sonra tekrarladığım da silik çizgi çıkmıştı 🥰 bugün tam tamına 35+2 haftalığız çok şükür 🤲
Gulsen21 muhendisanne38 maşallah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah😘 darısı bana olsun birde bişey sorabilirmiyim belirtilerde kaşık ve bel ağrısı varmıydı bende biraz var çok şiddetli değil ama hafif hafif 😊😘