Ozlemzeynep h61 ne zaman yaptın gebelik testini canım adetin düzenliyse hamile olabilir geç döllenme olabilir ama düzensizse yumurtlama da olabilir ovulasyonue yarın tekrarla yumurtlama mı anlarsın bugünü değerlendir ne olur ne olmaz 🥰
Ayselismail Ozlemzeynep bnmde normalde 2 gün arayla olurdum ama son 3aydir ayın 5 dedımı adet olurdum şimdi üstünden 7 gün geçti kesin hamileyimdir dedim ama kan gordum adet mi oluyorum düşük mu bilmiyorum kan pıhtılaşmasida var bnde düşük olabilirmi bilmiyorum aradaki fark nedir acaba bilen varsa yazsın lütfen
Babies16 h61 adet gecikmesinde lh ta artabiliyor ona baglida olabilir. Gebelik testi yapin bunla sonuca varamazsinz
Ozlemzeynep Ayselismail test yaptın mı peki gebelik varmı belli mi ona göre direk doktora giderdin pıhtılaşma varmış bi de direk iğneye başlaman gerekmez mii bi test yap kesinleştir leke belki yerleşme kanamasıdırr
Ayselismail Ozlemzeynep hiç bilmiyorum testte yapamadım bazı aksiliklerden dolayı kafam çok dolu nspcagimi bilmiyorum
h61 https://imgyukle.com/i/QNXagU Testim durdukça böyle oldu inşallah vardır yarın test yapıp sonucu yazacağım cevap yazan herkese çok teşekkür ederim 😍