cnntylmz Kizlar 9 haftalik hamileyim.progestan kullaniyorum persembe ilk defa vuruldum kahverengi leke ve akinti var azalma olmadi daha sizce etkisini kacinci igneden sonra gösterir yarin vurulcam
Ayselela27 cnntylmz bnde kullandm pruloton.her hafta vuruluyofum sonra kansma oldukça ucgunde bir vurdurdu doktorum.
dfnomr cnntylmz 3 gune bir kullanmistim kanamam oldugumda 5 tane vermisti doktorum bitince lekelenmem de bitmisti canim
Ayselela27 cnntylmz evet canım ama baya kullandm.benim kanama sürekli oldu ara ara. Dört aya kadar kanama oluyodu.nerdeyse iki haftada bir yaşıyordum kanamayı.sonra durdu çok şükür.pruloton iğne ve duphaston hap olarak aldım dört ay
cnntylmz Ayselela27 benimde 3 haftadir devam ediyo azalmisti tekrar yogun bi sekilde geliyo kahverengi renkte. Doktor rahim agzinda kanama var dedi düsük tehliken coz az dedi korkuyorum acikcasi
Ayselela27 cnntylmz dinlen canım biraz.egilip dogrulmamaya çalış.benim de kahverengi leke oluyodu bazen adet olur gbi kırmızı da geliyordu.korkma inşallah bişey olmaz. yerini temizliyo derler.gercekten de öyle oluyor.belli bı sure sonra bitiyor. Pruloton çok iyi geliyo.insallah bişey olmaz
cnntylmz dfnomr banada 4 tane verdi canim 3gün arayla insallah biter valla psikolojo falan kalmadi lavaboya falan gidesi gelmiyo tez vakitte bitsin insallah
dfnomr cnntylmz geçer canim sıkma canini ayaga kalkmadan yat ben sadece lavabo icin kalkmistim ayaginin altina da yastik koy rabbim sifa versin insallah