Dudubicerr Bacaklarimin arasi vajinam kemiklerim agriyor ki kasiliyor agri giriyor cok aciyor bunun sebebi ney 26+6 oldum
Greyy90 Dudubicerr 32. Haftam bende hala yaşıyorum canım normalmiş bebişin kilodu vücudun ağırlığı derken rahme baskı yapıyor haliyle oda feci şekilde ağrıtıyor
Greyy90 Dudubicerr doktorum mag. Cal. Verdi bunun yanında maden suyu tüket dedi yani arada yine yokluyo özellikle yatakta dönerken çok zorlanıyorum
Greyy90 Dudubicerr ay evett 32. Haftam meğer bu zamana kadar rahatmışım ben yani asıl şimdi başlıyor olaylar 😅🤯
Dudubicerr Greyy90 vlla sistik dogsalar bir birde vurus var doktora da gidemiyorum kendimde panik atagim oldu bu gebeligimde hep korkuyorum dusugum vardi ilk3 ay birsey olcak diye hep korktum doktora giderdim duzenli hep smdide gidemiyoruz vurusten bir gecse rahatca dogursak hepimiz
melikekayi Benimde 33. Haftam bende aynı ağrıları çekiyorum bebişler bazen kasığa yakın durduklarında da fazlalaşabiliyor. Bir de bende tuvaletimi biraz fazla tutup yapmayınca hemen daha artıyor çok ilginç 🙈
Dudubicerr melikekayi bnde oyle demirim azmis ebe demir verdi oda kabiz yapiyor beni . Komposta iciyorum bol bol ama hic faydasi yok butun gebeligim boyuncs hep kabizlik cektim halada devam ediyorum
Greyy90 Dudubicerr vala canım insanın şu ortamda panik atak olmaması zaten mucize olur bende evham yapıyorum normalde 15 günde bir gidiyorum doktora şimdi gitsen sorun gitmesen sorunn hayırlısıyla bi doğursaydık sağlıkla 😭
melikekayi Dudubicerr bende ondan muzdaribim lifli besinler tüketin diyorlar ama oda işe yaramıyor 😄 doktorum constipass toz vermişti arada bunu içiyorum o zaman çıkabiliyorum ama bazen buda fayda etmiyor