Aysub22 Arkadaşlar merhaba Allah kısmet ederse 3. Bebeğime hamileyim ancak bundan sonra çocuk düşünmüyoruz 2 çocuğumda suni sancıyla normal ama bunu sezeryanla doğurup kordonlarımı bağlatmak istiyorum sizce iyi bir fikir midir?
Kdzeregli Aysub22 en iyisi bence 🙏🏻 benim arkadaşım da 3 çocuğunu normal doğurup 4. De bağlatmak istediği için sezaryen oldu. Şimdi kafası rahat 🙂
Babies16 Aysub22 tuplerinizi baglatmak icin bosuna sezeryan olmaniza gerek yok. Normal dogum yapin.sornasinda kapali ameliyat yontemi var ufacik 2 delikle 1 er dikislik tuplerinizi baglatabiliyorsunz toplamda 2 dikisiniz oluyor saeece kasiktan giriliyor. Biri gobekten. Tavsiye ederim
Mila4 Aysub22 canım benimde 3 çocuğum var normal doğum yaptım.düşünmüyordum ama 4.cüye hastalıklarım için tedavi görüyorken korunarak hamile kaldım.Bende bu dogumumu sezeryan olup baglatmak istiyorum nasipse..
Saryamom Benim ilk bebeğim olacak planlı sezaryenle bende bağlatmak istıyorum ama tek çocuk ta 35 yaş altına yapmam dedi doktorum bazıları yan etkılerinin olduğunu da yazmış bilmiyorum kafam karışık
Aysub22 Saryamom benimde yaşım 35 i tutmuyor özel hastahanede yaptırmak istiyorum daha hiç konuşamadım bi virüs dolayısıyla doktorumla ama eş ve kendi onayınızla oluyor diye biliyordum
Kdzeregli Aysub22 evet devlet hastaneleri 3 sezaryen doğumdan sonra bağlıyor yaş önemli olmuyor. Özellerde ise 1 çocukta dahi bağlanıyor yaş sorunu olmadan eş onayı gerekli ama
Kdzeregli Babies16 benim görümcem de öyle yapıcaktı normal doğurdu bağlatmak için ameliyat olucaktı bugün yarın derken tekrar hamile kaldı 🙄
Aysub22 Babies16 onunda çok acılı bir yöntem olduğunu söylediler karar veremedim o yüzden o konuda da
Babies16 Aysub22 acili mi. Sonucta oda anestezi altinda sezeryandan cok daha basit ve ayni gun taburcu oluyorsun yanlis bilgi vermis canm ben ebeyim kisacik bi islem defalarca girdim o operasyona.2 3 saat sonra taburcu ediyordu dr hastalari
Aysub22 Mila4 bende öyle artık düşünmediğimden dolayı böyle birşey yapmayı düşündüm önceden de spiral kullandım ama çok kanama yaptı kullanamadım ve hemen hamile kaldım