Fndksr Kızlar merhaba. Awentin 4lü biberon setini gördüm yenidoğan için içinde temizleme fırçası ve emziği de mevcut. Tek tek almaktan daha avantajlı bir fiyatı var ancak çok kararsız kaldım. Yenidoğan için biberon gerekiyor mu alınmalı mı
Edanurdg Fndksr belkide mama hiç kullanmayacaksınız bu yüzden set almaya gerek yok bence bir tane almak daha mantıklı gibi geldi bana
Deletedmom264 Fndksr Set aldım bende, bence illaki kullanılır tek tek almaktan daha mantıklıydı fiyatı bende o şekilde aldım
Tnskmn Fndksr ilk başta bende o şekil dusunuyordum ve vazgeçtim. Geçen yapılan yorumlarda nuk biberonun daha iyi olduğunu yazmışlardır büyük bu ihtimal bi tane biberon alırım oda nuk emziği de avent alirim
Minnaksever Tek bı tane avent cam biberon aldım ne olur ne olmaz diye kendi biberon tutmaya başlayınca plastik alacağım rahat olsun diye yeter diye düşünüyorum
Fndksr Minnaksever cam biberon tehlikeli biraz ama dikkatli kullanılmalı. Eşimin kuzeninin çocuğu biberonla düştü eline dikiş attılar o yüzden biraz korkuyorum kontrollü kullanmak lazım😞
oygenkubra Fndksr ben set almayı fazla buldum çünkü hiç kullanmayabilir gerek olmayabilir . Aventin can biberonundan en 120 ve 240’lık aldım sadece
Zlhb Fndksr o sete bende baktım yenidoğan ıcın dortlu mantıksız buldum belkı mama ıhtıyacı olmayacak ve 4 tane bıberon gereksız kalacak(ucu degısıyor mu bılmıyorum) onun yerıne medela markasının ucu anne memesıne en yakınmıs mama alırsa eğer emmeyıde bırakmasın dıye onu almayı düşünüyorum