Kizlar hep bu anı bekledim. Kizimin hikayesini yazmayı cok istedim:) cook uzattiysam affola 🙈
39+1 de doktor muayenem vardi. Meğer Son kontrolummus 🙈doktor bebege bakti hersey yolunda pozisyonunu almış dedi. Nst bakti sanci vs hic bişey yok dedi. Haftaya kontrolde görüşürüz dedi eve geçtik. 😀 veee o an gece 12 buçukta uyandım bi baktim ic çamaşırımda pembe sumuksu bisi var🙄 hemen int baktım nişan nasil nisan resimleri 😅🙈 doktoruma hemen attim. Sakin olmam gerektigini nişanımin geldigini ve Nişan gelip bi hafta sonra dogum bile yapan oldugunu korkmamam gerektigini suyum gelirse hastaneye gecmem gerektigini soyledi. Doktorumdan bunlari duymak beni rahatlatti ve hemen gittim uyudum🙈😅 sabah karnimda bi sancıyla uyandim. Wc gittim bu sefer suyum gelmis hafif kanli ve kucuk tuvaletimi yaptigim halde istem disi devam ediyordu. Hemen doktoruma attim fotografini. Dogumunun başladığını sakin olmami yemegimi yiyip duşumu alip hastanete gecmem gerektigini soyledi. Dediklerini yaptım doktorumda hastaneye haber vermişti beni bekliyorlardı. İlk gittigimde hemen sancina ve acilmama bakildi. Sancim orta seviye ama acilmam 1cm di😐😞 sonra kendi sancimla acilmamin olmasini bekledik 4 /5 saat gecti sancim cok ama acilma hala yok🤦🏻♀️. Ebem surekli doktorumla iletisim halindelerdi. Ayrica doktorum bana dönüş yapıyor hersey hakkında bilgi veriyordu. Pazar oldugu icin calismiyordu dogum baslarsa gelecekti. Gece 1 oldu hala acilma yok. Ebe artik doğumu başlatalım dedi. Ve fitil verdi. Ve o ana kadar ben sanci çelmiyormuşum odada yuruyup foto falan cekiniyordum😅😁 fitil etkisini gosterdi ve acilmam basladi. 4 bucuk cm acilmam oldugunda epidurAl istiyorum diye serzenişte bulundum 😀😀En son sabah doktorum geldi. Herseyin cok iyi oldugunu guzel ilerledigini soyledi. Sanci gelince sicak dus aldim o kadar iyi geliyorki herkese tavsiyemdir. Suda mı dogum yapsam diye düşündüm 😀 artik suyum daha cok geliyordu 8 bucuk cm acilmam vardi ve plates topu verdiler uzerinde hareket etmemi soyledi doktorum. Once 8 seklini yapıyorsun sanci gelince ustunde biraz yukarı asagi zıplıyorsun 1 saat yakin yaptim. Ve artik acikligim tamdi 10 cm olmuştu bunu duyunca cok rahatladim. Doktorum geldi dogumhaneye aldılar. O kadar heycanliyimki ne yapcam bilmiyorum. Yapamam yok beni sezaryen alin diyordum korkmustum😅😀 doktorum 10 cm olmus hersey yolunda bu saatten sonra sezaryen yapmam dedi. Ebe nasil ikinmam gerektigini anlatti. Sancim gelince bi yandan bağırıp bi yandan ikindigim icin bosa zaman harcadim. Doktorum kafasının göründüğünü iki ikinmami ve buyuk tuvalettini yapıyormusum gibi ikinmam gerektugini dedi. Ve dedigini yaptım iki ikinma vee o an kucağımda pespembe simsicak kızım 😍 dokunamadim esimide aldilar hemen oda cok agladi. O kadar guzel tarifsiz bi duygu ki 21 saat dogumu bekledim. Her zerresine degdi. Hemen odama cikarildim kizim ordaydi esimle. 🥰Sunuda belirtiyim ben dogumumu 23 Mart’ta yaptim. Ve hastanem pandemi hastanesiydi. 3. Katta koronali hastalar vardi. Biz 4. Kattaydik. Doktorlar diger tum calisanlar surekli maskeli ve eldivenliydiler. Ebemin ve hasta bakicinin yuzunu hic gormedim. Maske cikarsalar tanimam😂🙈Hijyene cok dikkat ediyorlardi. Hic kendimi kotu hissetmedim. Biz onlemimizi almıştık. Dogumdada hepimiz maskeliydik Ve hastaneye sadece eşimi aldilar. Kimse gelemedi. Annemlere camdan el saklayabildim. Ertesi gun sabah cikisim yapildi. Hastane odasi suslemek icin bi suru seyler almistim kapi susumu bile götürmedim. İnsallah hepsini kızımın mevlidinde kullanıcam. Doktoruma verdim bi kac bisey. Su zamanda dogum yapacaklar sakin korkmayin doktorunuza guvenin o sizi sizden daha cok düşünüyor. esiniz yanınizda olsun yeter. Doktor ve hastane konusunda cok şansliydim. Soru sormak isterseniz sorabilirsiniz.