Tontinimontin deletedmom126 bende 8.ayda artık son zamanlar diye alamam çıkmak dolaşmak çok zor olur yorulduğum için öylesine alıp gitmek isterim o zaman da içim rahat etmez 🥰
zeome deletedmom126 toplu alırım bi almada hepsını öyle düşünüyorum acele etmek ıstemıyorum ben ya öle alıp alıp tıkıslamak ıstemıyorum son ayına dogru
Saturn53 deletedmom126 Merhba 13+3 cinsiyetimiz erkek ama biz hamile olduğumu öğrendiğimde başladık almaya🙈 bebek arabası ve beşik hariç her şeyi tam☺️
deletedmom126 Saturn53 ay sen çok acele etmişsin ya🤔 yavaş yavaş alsaydın🙈ben Haziran’da başlıycam ramazandan hemen sonra yavaş yavaş başlarım diye düşünüyorum 🥰🌼❣️❣️❣️
deletedmom126 Saturn53 bende dayanamıyorum ama virüs hevesimi kaçırdı 😭😭😭hicbirsey yapmak istemiyorum 😒
Mutlu_hamis saramomy Bende aynı senin gibiyim sürekli yelekler hırkalar örüyorum belli olsada artık ona göre ya pembe va mavi örsem sıkıldım karışık renklerden
Mevsim36 deletedmom126 16+2 yiz cinsiyeti öğrenince belki minik bi kaç, birşey alırız ama daha var acele etmek istemiyorum sindire, sindire birde zaruri şeyleri almak istiyorum öyle, biberonu herşeyi hemen alalım hazır olsun istemiyorum.
Saturn53 deletedmom126 Yaa ben deli gibi internete sardım🙈 ay bi virüs bitsede rahat rahat mağazalardan alışveriş yapsak🤗
Mevsim36 En son 9+3 te gittik virüsten dolayı randevum iptal edildi. Ondan dolayı daha gidemedik nasipse yarın randevum var.
incikinannesi Ebrarsahn yaaaa öyle mi canım hayırlısı olsun inşallah ne kadar aksiyon dolu valla 🤭😅 herkes diyorki benzettiyse tamam daha değişmez bende kız kıyafetleri bakmaya başlamıştım öyleyse bakmaya biraz daha ara veriyim🥰
Ebrarsahn deletedmom126 evet önce kız dedi sonra bir gittik erkek dedi afalladım cok erken tajmin edilen yani o haftalarda hep kız diyorlar sonra erkek cıkıuor geneli buymış benim gibi cok heveslendirmeyin kendiniz kız eşyalarına bakarken södi erkege döndüm 🤣
deletedmom126 Ebrarsahn ya ben bi kac pembe kıyafet aldım 😏😣 kaçıncı haftada kız dedi yani keisnmi dedi yoksa benziyormu dedi sonra kaçıncı haftada erkek dedi lütfen merak ettim kusua bakma🤔😣
Ebrarsahn deletedmom126 banada 14. Haftasa dedi hatta annem pembe battaniyeler örmüştü yelekler smdi erkek dedi malesef 18. Haftada en net tarihi ise 23. Haftada tamamen kesinleşirmiş
deletedmom126 Saturn53 aynen insallah bu ramazanda biter de bayramdan hemen sonra başlarız alışverişe sen bitirmişsin ama olsun al bidaha🙈kac yaşındasın bende büyüksün sanırim sadece hissettim🤗❣️🌼
Ebrarsahn deletedmom126 çok üzülmüştüm bende şoke olmuştum alışmaya çalışıyorum yoksa kızda evlat erkekte evlar ikiside canımızdan ama şok olmuştum
deletedmom126 Ebrarsahn tabikide evlat ikisinide nasip etsin rabbim ama kız diyolar insan kendini kıza hazırlıyor bisiler alıyor biz herkese söyledik mesela!!sonra bi bakıyorsun erkek vallaha millete kız değil erkekmis desem dalgamı geçiyorsun derler 😬🤗