MerveSimsek_ Busegulce son 55 gün insallah hepimizinki saglikli gelir 🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍 artik zaman gecsin istiyorum kucagima almak istiyorum yavrumu cok sabirsizim
Busegulce Fatmazarif bizimde 55 kaldı ama ben 30 gibi hissediyorum en başından beri hep erken gelicek dedim bakalım hayırlısı
Fatmazarif Busegulce sanki durmıcak gibi hissediyorsun dimi aynı bendede doktor bide 2 hafta önde diyor dün gecede rahatsılanıp hastaneye gittim kasılmaların var ama sancın yok dedi
MerveSimsek_ Busegulce ben de erken gelir diye düşünüyorum 😁 dogum posisyonunu almiş bile benimki insallah daha dönmez yukariya. Babasina cekerse 36 haftalik gelir 😂 eşim de 36 haftalikken dünyaya gelmiş
Busegulce Fatmazarif evet ve gelmesini de istiyorum hemencik o kadar çok özlüyorum görmediğim daha önce kokusunu bilmediğim kızımı
Busegulce MerveSimsek_ ben 42. Haftada suniyle zorla gelmişim 😅 bana çekerse yandık 😅 babası 38 haftalık olmuş
Fatmazarif Busegulce bende hemen kucagıma almak istiyorum benimde paşam olucak Allah’ın izniyle sağlıkla gelsin yeterki rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin
Fatmazarif Busegulce evet nst bağladılar bebeim iki gündür hareketleri yoktu azalmıştı korkudan gitmiştim sancı çıkmadı kasılman var dedi doktorda yarın kendi doktoruma gözükcem
Merve_kucuk Busegulce Bebeğinizin kilosu ve boyu gayet iyi 2 kiloya ne kalmış ki zaten :) Benimde kızım 32+1 günlükken 2 kiloydu ama boyunu söylemedi doktorum
Kayarozlem8023 Busegulce 2 buçuk olması bile yeter emin olun ki zayıf doğan bebekler daha çabuk toparlanıyorlar sağlıklı olsum da kilo alınıyor yani 😊😊