Aylaninannesi Esma-4242 özel büyükşehir Hastanesi Ayşe Günenç. Ablam ikinci doğumunu yaptı. Doktor çok ilgili ve çok tecrübeli. Konyada olsaydım bende Ayie hanıma giderdim.
Aylaninannesi Sinyora ablamın ilk doğumdaki doktoru. Asla önermiyorum. Ablamın kanamasını tespit edemeyip 40 tane dikiş atıldı. Doğum 15 dk sürdü ama ablam 1 saat masada kaldı. Aynı hastanede Ayşe günenç tr ikinci doğumu yaptı. Ayşe hanımdan çok memnun kaldık.
rkykaraa Bende medicana hüsnü alptekine gidiyorum cok memnunum baya detayli bakiyor her ultrasonda tek sey fazla konuşmuyor gerekeni söylüyor sakin biri
esrAlp rkykaraa Hüsnü beye ilk gebeliğimde gitmiştim daha kese oluşmuş bebek olmayınca kürtaj demişti ağlaya zırlaya Metin Çapar a gitmeye başlamıştım bir ay bekledik bebek oluştu kalbi attı ama sonra durdu Hüsnü hocanın dediğine geldim normal doğum konusunda baya iyiymiş arkadaşımı hiç dikişsiz doğurtmuştu
Ardenali rkykaraa eveet benimde dr um kendisi az konusuyor ama güven veriyor ilginç bi şekilde bana..sizin normal dogum mu olacak ?
Masmavihayaller12 Doktor tercihi her kişiye göre değişen birşey kimi gidip memnun olurken kimisi de memnun kalmıyor ben rengin hanımefendiye gidiyorum şimdi memnunum ilgili bir bayan herşeyi detaylıca anlatıyor biraz pahalı da olsa tavsiye ediyorum ben
Yasemincaglar Ozlmslm canım fuat bey rahat ılgılı sorularına cevap veırır suan sezeryanlık durumum var bebk donmedı ısrarla normal dogum dedı tuttudu yarın sabah tekrara gıdıcem hastası cok dogumu ılgısı 24 saat telefonuna bakar
Yvzslm mavisimm aynen bende Alanur hanıma gidiyorum çok memnunum. Cinsiyet öğrenirken net ve kesin bir sekilde oğluşunuz olacak dedi çok hoşuma gitmişti 😊😊
Seda89 Yvzslm bende alanur hanıma gitmek istiyorum canım muayene ücreti ne kadar bide sezeryan doğum fiyatı nedir bilginiz var mı
mavisimm Seda89 Muayene 130-140 olmasi lazim. Sezeryanda 2400 tu ama virusten dolayi fiyat degistimi bilmiyorum canim
mavisimm Seda89 Muayene 130-140 olmasi lazim. Sezeryanda 2400 tu ama virusten dolayi fiyat degistimi bilmiyorum canim
esrAlp rkykaraa başka bir arkadaşıma sa sezeryan yaptırdı o da gayet memnun kalmıştı ki o arkadaşımın kalp problemi falan vardı umarım iyi geçer
rkykaraa Ardenali banada güven veriyor baya tavsiye uzerine diyarbakırdan memlekete geldim sezeryan olacağım ben perşembe günü. Hastane refakatçi ve ucreti hakkinda bilgin varmi canim telden sordum 3 bin demislerdi
Ardenali rkykaraa evet canim banada 3 bin dediler sezeryana..refakatciye 1 kisi demisti hüsnü bey.. bende sezeryan olucam..lütfen kendini toparladiktan sonra nasil gecti dr nasıldı bana yazar misin😊
rkykaraa Ardenali doguma birini aliyorlarmi peki ben yarin son kontrole gidecegim persembe dogum var Allahin izni ile yazarim canim