Kardelen92 Bebegi Dha aşağıda hissediyorum bazen sanki o hareket edince aşağıda baskı atma gbi bı iç gidiklayici bişey yasiyorum başına gelen oldumu acaba doktorluk biseymi yoksa Bebek büyüdükçe olan bı durummu
Deletedmom262 Kardelen92 normal 25 haftadayim daha cok asagida hissediyorum ayaklar cikacak sanki😁 pozisyonundan kaynakli
rahime0z Kardelen92 bende de var halen şimdi 34 haftalık korkuyorum. bol bol dinlenin. Doktorum iltihap kaynaklı olabilir dedi.
Kardelen92 Raziye42 aynen bende öyle bide o hareket ediyor hissediyorum idrar isteği gbi oluyor bende
Gazel0606 Kardelen92 bendede aynı durum var doktor poposu Rahime idrar torbana baskı yaltıgından ole hisedion dedi bebeğin hareketleri sizde nasıl BM’de 24 haftalıgım iki tane ç gün önce daha hareketliydi şimdi hareketleri azalmış daha az hareket hissediyorum korkuyorum sizdede ole oluyor mu
aytaj96 Gazel0606 ayne bende oyle hiss ediyorm 24+5 im sanki asagda batma.gibi kipirdama qarip bisey hissidoyurm.iki gundur hareketi azaldi bazen hic kipirdamiyor korkuyorum
04052016mh Kardelen92 27 haftalığım halen öyle gıdıklanma gibi hissediyorum canım pozisyonuyla alakalı bence birde midemde baskı hissediyorum mesela galiba doğum pozisyonunda duruyor benimki öyle düşünüyorum 20.hafta öyleydi duruşu
Merbe61 Kardelen92 bazen göbek deliginde bazen kasığımda okuyor 25haftaligim bende nezmana yukarı çıkar bu bebisler yaa
halime21 Kardelen92 canım bende 24+5 aynı şey bende de oluyor ama geçen haftaki kontrolde doktor bebek makat gelişli ondan tekmeleri aşağıda hissediyorsun demişti artık bu pozisyon değişir mi bilmiyorum daha küçük o yüzden değişir diye düşünüyorum
Kardelen92 Gazel0606 doktora gitmeye korkuyorum coronadan dolayı bayadir gitmiyorum napcaz böyle bilmem
Skarakas Kardelen92 24+6 dayim suan bende oyle hissediyorum bazen yukarida ama cogu zaman asagida hissediyorum. Tuvalete gitme ihtiyaci duyuyorum hareket ettikcede. Normal sanirim 😅