Öncelikle Hepinize Merhaba Arkadaşlar Sağlıklı Günler Diliyorum.. 11 Nisan 2020 40+4 de dün Doğum yaptım Öncelikle Arkadaşlar Sizlere Tavsiyem Bekleyebiliyorsanız Bebeğinizin Sonuna Kadar Kendisi Gelmesini Bekleyin. Sabah 07.30 da Hastaneye Giriş Yaptım 8 de Sancı Odamıza Yerleştik Benim Yanımda Eşim Durdu Allah Razı Olsun ondan çok destek oldu bana… velhasıl kelam daha önce doğum yapmamış birisi olarak bir adet serum getirildi suni sancı serumuymuş damar yolu açıldıktan sonra serum bağlandı ve Maraton başladı nts cihazı karnımda sancıların gelmesini bekliyorken hafif ve ufak sancılarım olmaya Başladı Böyleyse iyimiş ya dedim.. Demeyeydim 😌 ortalama 15 dakika sonra belden ve alttan kasıktan vuran şiddetli bir sancı ile sancı buymuş dedim Sancılarımı enerjim ve direncim Yerinde iken güzel karşılamaya çalıştım fakat bir zaman sonra bedenim ve vicudum artık dayanamadı ve dayanılmaz şiddetli bir şekilde sancı çekmeye başladım.. her ne kadar dayanmaya çalışsam da inlemeye ve artık ağlamaya başladım.. doktorum Derya Hanım yanıma gelerek lavman yapılacağını daha sonra açıklık kontrolü yapılacağını söyledi ve lavman yapıldı daha 1-2 dakika sonra lavaboya girdim sonra vajinadan kolay açılması için fitil verildi sancılarım iyice artmaya başladı eşim üzerimi çıkarıp duşa sokuyor ortalama 15-20 dakika sıcak su ile duş aldırıyordu ve Kesinlikle Tavsiye Ediyorum Çok İşe Yarıyor 👍 ara ara nts bağlandığım için yatarak sancı çekmek çok canımı acıtıyordu daha sonra doktorum suyumu patlattı doğumun hızlanması için, saat 12 olduğunda doktorum gelip açılmam daha ilerlemez ise bebek kanala inmezse Sezeryana alacağını çünkü sakıncalı olabileceği gibi benim de daha fazla sancı çekmemi istemedi artık dayanamıyordum bedenimde direnç kalmamış ve fazla acı çekiyordum. Neyse canlar o son 1 saat Geçmek Bilmedi artık dayanamıyor doktor gelsin çok canım acıyor diye ağladım. Eşim sağ olsun tekrar beni duşa soktu yıkadı fön makinesi ve havlu ile kurutup giydirdi rahatladım derken aynı sancı devam etti saat ortalama 13:20 gibi doktorum gelip kontrol etti açılma aynı şekildeydi ilerleme olmadığını eşimle görüştü. Eşim de daha fazla sancı çekmesini istemiyorum oda isterse Sezeryan yapalım dedi bende kabul ettim ve ameliyathane için hazırlandımm sedyeye bindirildim tokam her şeyim çıkarıldı eşimle vedalaşarak ameliyathaneye indirildim ve bu süreçte doktorum derya hanım beni hiç yalnız bırakmadı Allah razı olsun ondan. Neyse belimden bir iğne yapıldı ve ondan sonra büyük bir mutluluk 😀 artık acı yoktu. Belden aşağısı hissetmiyordum ortalama 10 dakika sonra bebeğimi kucağıma verdiler ve bebeimi yukarı çıkardılar 20 dakika kadar işlemlerim sürdü odama getirildim eşim bebek bekleme alanında bebeğimizin elbiseleriyle beklemiş görmüş eli ayağı titriyordu ♥️♥️ beni görünce biraz üzüldü çünkü artık direncim ve enerjim iyice düşmüş yorulmuştum sıtma tutmuştu sürekli titriyordum ve üşüyordum ortalama 40 dakika 1 saat sonra titreme vs kalmadı bebeğim geldi direk emzirdim sütüm gelmişti ve çok mutluydum bebeğim de güzelce tutuyordu 🙂♥️ akşama doğru yürüdüm her şeyim kendine geldi şuan çok çok iyiyim hamd olsun Allah’ıma… doktorlar ebeler hemşireler temizlikçiler Hepsinden Allah razı olsun hepsi ilgilendi hepsi ilgi gösterdi sağolsunlar sürekli destek oldular ♥️ suni ile başlayıp Sezeryan ile biten doğumum bu şekildeydi.. Allah’ım doğum yapacak herkese yardım etsin zor bir sürec ama güzel ve doğumdan sonra hiç acı sızı kalmıyor ♥️Nisa Hastanesinde doğum Yaptım Doktorum Derya kanza gül Kendisi mükemmel bir doktor.. saygı ve sevgilerimle.. merak ettiğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz 👍♥️