Ben de doğurdum elhamdulillah, hem de ümit kesmişken 😀 40+0 da doktora gittim hiçbir açıklık ve sancı yoktu. Doktorum 41+0 a kadar bekleriz olmadı bakarız duruma göre dedi. Yani bugün doğurmasaydım yarın suni sancı ya da sezeryan olacaktım. Sabah uyuyordum yine çişim geldi sandım tuvalete kalkayım dedim daha kalkamadan bacaklarımdan su aktı. Uyku sersemliğiyle altıma kaçırdım sandım 😂 sonra dedim bu su be 😀 gittim duş aldım hemen. Bir buçuk saat evde takıldım sancım 5 dakikada bire falan düşünce hastaneye geldik. Baktılar sancı yok açıklık birkaç cm dedim eyvah gece anca doğururum ben. Hastaneye 10 buçukta gelmiştik 13:00 da doğurdum halbuki :) neyse ben sancı çekiyorum ama nasıl gözüm dönüyor her dalgada. Anneme yalvarıyorum falan. Eşime de sen arkanı dön beni öyle görme diyorum 😂 sonra doktorum geldi bu kadar bağırırsan normal doğurtmam seni dedi 😀 sonra açıklığıma baktılar az falan deyip geri gittiler ben yine deli gibi bağırıyorum falan. Neyse bunlar sonra yine geldi baktılar şaşırdılar açılma olmuş baya hızlıca. Doktorum çatıma baktı dar dedi bi de alından geliyor bebek normal olmayabilir dediler. Haydaa dedim o kadar çektim ne demek bu 😀 neyse beni kaldırdılar doğumhaneye gittik ama zor yürüyorum. Çıktım çatala ıkın diyorlar dedim noluyo ben en iyi ihtimalle akşam doğururum sanıyordum. Hazırlıksız yakalandığım için hiç iyi ıkınamadım. Beş altı kere uğraştım ama canım çıkıyor sanki. En son iyice bi ıkındım sesim dabbe filmlerindeki cin sesi gibi çıkıyor 😂😂 sonra baktım bi kesme hissi geliyor hayal meyal. En son bebeğin başını gördüğümü hatırlıyorum sonra gitmişim 😂 dikiş için bayıltmışlar meğer. Sonra uyandım dedim noluyo bebeği odama götürmüşler bile annemle eşimin yanına. Gittik emzirdim hemen, sütüm de geldi elhamdulillah. Şu an yanımda uyuyor bebeğim. Çok şükür normal doğumla suni sancı falan olmadan sağ salim doğurdum. Allaha sonsuz hamd olsun 🙏 2800 gram 49 cm doğdu miniğim 🧡