Zlhb Sinem_ss prima premium care 1 numara aldık 92 li ama ikinci kutu alsammı 2 numara mı alsam bılemıyorum aslında ben sleepy natural denemek ıstıyordum eşim primadan yana oldu😂 basta neye alısırsa onu ıster dıyorlar benım cildimde çok hassastır bana çektiyse yandık😂
Akurt Sydylmz daha kullanmadim canim Allah nasip ederse bu ay sonu kullanmaya baslicam 1 numara 1 pakette 68 tane var 3 paket 1 numara 2 pakette 2 numara aldim. Fiyat olarak hatirlamiyorum ya cok yuksek bi fiyati yok piyasaya gore ilk zamanlar cok sık bez kullanildigi icin pahali bez almak istemedim. Islak mendilde bebeland yeni dogan aldik ondanda 30 paket falan var
Haggirl Sinem_ss prima premium care 1 numaradan 4 kutu aldım. 2 numaradan da 4 kutu aldım. Ülkenin gidişatı iyi değil biz stokluyoruz. Bebek maması ihtiyaç olursa inş olmaz 🙏🏻 Onuda stoklucaz.
Ecebati Yucelinannesi01 bana pek uygun gelmedi 🤔 üstelik bilinmeyen sitelerden alışveriş yapamıyorum ben iadesi tedariği sıkıntı olur diye
Ecebati Sinem_ss ben pampers pure aldım primanın 1 numara. Birde deneme amaçlı en küçük paket sleepy aldım. Hangisi iyi gelicek bilediğimiz için deneye deneye bulucaz malesef her bebek farklı
Degisken Primada ki kimyasallardan dolayı onu direk eledim ben. Molfix pure aldım.ikinci tercihimde sleepy olurdu.
Ipek_ozsyhzry Yucelinannesi01 aynen öle sadece yenidoğan 1 numarasan 2 hafta kullanabildim zaten doğum yapmadan önce 1 paket almıştım kilosunu tam bilmediğim için
Beebisimm Sinem_ss ıslak mendil prima premium care aldım, bezi de prima düşünüyorum ama bana gereksiz pahalı geldi, evet yenidoğan uyguna var ama numara büyüdükçe fiyat artıyor, sleepy de bayağı öneriliyor ve daha hesaplı sleepy alacağım galiba
nilgun_41 Sinem_ss Sleepy 1 numaradan bir paket aldim 2-5 kg arası yazıyor, 2 numarasından 3 paket aldım iki numarada da göbek bağı oyuntusu var ve 3-6 kilo arası fazla fark olmadığı için 2 daha çok aldım