Duyguderyaa Kızlar Euthyrox 25mcg kullanıyorum kullanmaya basladıgımdan beri hiç geçmeyen bi bulantım olmaya basladı 9 haftalık hamileyim bu ilaç sizdede aynı yan etkiyi yarattımı acaba
Kvlkgzmerhn Duyguderyaa ben içtiğim ilk gün aglayana kadar kustum 3gun oldu vucudum alıştı heralde normalleştim
Busraaylmz19 Duyguderyaa gebelikten kaynaklı bulantılarında başlamış olabilir. 6 haftalikken kullanmaya başladık suan 29. Haftamdayim ve 100 mg kullanıyorum. Sabah 6-7 arası içip yatarsan hem daha etkili olur hemde uyuduğun için bulantını hissetmeyebilirsin
Nur5516 Duyguderyaa bende birbbucuk yıldır kullanıyorum aynı ilacı 25lk ilaç bulantı yapacağını sanmam belki gebelikten dolayı bulantı olur Canm
Duyguderyaa Angelada ya hiç bulantım yoktu bu ilacı kullanana kadar ilaca ne zaman basladım o zaman bulantım olmaya basladı 😒
Duyguderyaa Busraaylmz19 sabah 9 da kalkıp içiyorum öğlene ladar uyuyorum ama kalktıgımda inanılmaz bir bulantım oluyor anlayamadım çarsamba gününden beri kullanıyorum ilacı kullanana kadar hiç bulantım yoktu kullanmaya basladım bulantı basladı
Didooo2604 Bende bir buçuk yıldır 25 mglik kullanıyorum hiç bulantı baş ağrısı yapmadı sabah kahvaltısından yarım saat önce içiyorum bence hamilelik bulantılarıdır canım
Gul32 Ilacı 1 yıldır farklı dozlarda kullandım, hala da kullanıyorum. Hiç bulantı veya başka bir şey yapmadi, hamileliktendir belki sizin rahatsizliginiz 🤷♀️
Dilaara Duyguderyaa bndee kullanıyorum aynı ilacı yataktan kalkmadan önce içip tekrar uyuyorum yoksa bende de bulantı yapıyodu
Evita Duyguderyaa ne zaman başladın kullanmaya hamilelikten olmasın? İlk defa duyuyorum bulantı yaptığını.
Artemis0 Duyguderyaa Aynı ilacın 150 mg’ını kullanıyorum yaklaşık 3 yıldır. Hiç bulantı sorunu olmadı bence hamileliktendir.
ozgeoz26 Merhaba bende 9. Haftamdan beri kullanıyorum bir sorun yaşamadım bulantı yapmadı bende ama içip uyursam sanki tansiyonum düşüyor başım dönüyor. 20. Haftamdayım hala kullanıyorum
esraaoz Duyguderyaa canım 20haftalık hamileyim hamileliğimin başından beri bu ilacı kullanıyorum ama mide bulantısı falan olmadı bende gebeliğinden kaynaklı da olabilir tabi her insan farklı tavsiyem sabah 7-8gibi 1 2lokma zeytin ekmek yiyip ilacı içip tekrar uyuman uyuduğun için mide bulantını hissetmeyebilirsin
Duyguderyaa esraaoz ilacı aç karna kullanmamı söyledi doktorum ama yarın kontrolüm var tabi sorucam tekrdan
Zynbgvn Duyguderyaa 9 haftalık tam bulantı zamanları ben en basından beri kullaniyorum onunla alakalı degil canım standart kusma zamanları bunlar
nuryadaperi Duyguderyaa ben de hiç öyle bir etkisi olmadı belki de hamileliğinle alakalıdır bulantın. Benim hiç bulantım da olmadı hamileliğimde. Ben de 7. Haftamdan beri kullanıyorum…
Urul_yildiz Duyguderyaa canım ilac ya sana fazla geşşuordur ya az geliyordur bna doktor oyle soylemişti
esraaoz Duyguderyaa bende sadece direk aç karna su içtiğim için bulantı oluyordu çıkarıyodum direk doktoruma ve sağlık ocağındaki ebeye danıştım 1 2lokma bir şey yiyebilirsin sonra ilacı iç demişlerdi sizde de belki aç karna su içtiğiniz için olabilir diye dedim ama doktorunuza danışın tabiki😊