Asel21 Lina17 anladım cnm iki yumurta koyulduysa ve değerin yüksek çıktıysa neden olmasın Rabbim hayrlsnı nasip etsin çok dikkat et herşeyine biz 27+2 günlüğüz 36 37′ci haftada doğum gerçekleşecek sezaryen
Lina17 Asel21 iki tane konuldu ama bilmiyorum değerlerim normal çıktı çarşamba netleşicek cinsiyetleri nedir miniklerin
Ruviiseem Anna91 3.5 haftalık dediler 202.1 di değerim adetime 1 gün kala ama ikiz benimde değerler kişiden kişiye değişiklik gösteriyor inşAllah gönlünüzden geçen olur
Naz1988 Anna91 canım benımde tup bebek 12 gun kan testı yaptım 1300 cıktı ıkız olabılır dedi herkes kontrolume gıttım ıkız olduklarını ogrendım
Anna91 Busra0748 masallah bende bu hafta gidicem kontrole cinsiyeti belli olurmu acaba kac haftada belli oluyo genelde
Busra0748 Anna91 15. Haftalar diye biliyorum cnm ama erkekse ikili tarama testine gidince bile öğrenen var bebek gösterirse☺️
Mmmerve123 Kızlar adetim 1 gün geçtiğinde kan testim 1600 çıktı 2 gün sora tekrar yapalım dedi doktor yani adetim 3 gün geçe tekrar yaptırdım doktor en az 3300 çıkması lazım dedi ama sonuç 4190 çıktı . Doktorum ikiz olma ihtimali var falan demedi hiç yorum yapmadı sadece güzel artmış dedi O kadar . 5. Haftada alttan keseyi gördük yine bişey demedi. Sizce kan değerim nasıl ? İkiz olabilir mi? Ailemde ikiz çok örneğin amcamın çocuklrı ikiz.. birde sizler ikiz olduğunu nasıl öğrendiniz kese gözükünce hemen ikiz olduğu belli olur mu ?