Aydeniz09 Kızlar bugun tam kan testi verdim. Sizce gebelik durumum olsaydı tam kan testinde çıkarmıydı? İdrar tahlili de verdim . Orda da çıkarmıydı? Başka bir durum için tahlil yaptırmıştım ama gebelik olsa çıkarmıydı?
mrvky34 Aydeniz09 canim carsamba gunu birlikte olduk. Pazartesi kan verdim cikmadi Cuma gunu test yaptim silik cikti. Kanda bir hafta on gun sonra cikiyor
Bus_ak18 Aydeniz09 genel kan verdiyseniz çıkmaz özellikle gebelik şüphem var deseydiniz beta istenirdi idrarda da çıkmaz
Kbr_71 Aydeniz09 kanda çıktımı şimdi birde carsamba iliski olup pazartesi verdim kan demissin 5 günde çıkmaz ki hamilelik
123-456 Aydeniz09 yok canım gebelikten haberim bile yoktu hatta adet günüme beş gün vardı hiç aklıma gelmedi gebelik normal kontrol için kan testi istedi doktor
KSennur Genel kan testi ve idrar testi ile hamilelik çıkmaz, hamilelik için özel betahcg testinin yapılması lazım
nuryadaperi Aydeniz09 tam kan tahlili istediğinizde genellikle beta hcg ye de bakılıyor. Yani testler arasında var hemşire işaretlediyse bakılmıştır. Sonuçların çıktısını aldıysanız orda yazar ordan bakın değerinizin kaç olduğuna.
Aydeniz09 nuryadaperi İsmi ne acaba birsürü sonuç var😶 Bthgg gibi birşey yazmıyor acaba başka birşey olarak mı geçiyor