Ozg2 Sabah cok az suyum geldi kokusuz ve seffaf . Alt tarafimda biraz agri var ve bebegin hareketlerinde azalma var eskisi kafar cok etmiyor hareket normal mi 39+1
Sevdiss_17 Ozg2 kiz suyun geldiyse hastaneye git su gelmisse yatis yapilir nstye bagalnir ve bildgim kadar 24 saat icinde dogum olmasi gerekir
Gokser Ozg2 suyunuz geldiyse acilen doktorunuza haber vererek hastaneye gitmeniz gerekiyor, bebiş enfeksiyona açık hale geliyor, hiç beklemeyin. Şimdiden hayırlı doğumlar🙏🍀
melindam Ozg2 Bebek Tamamen Artık kanala Yerleşmiş Oluyor Su Geldikten sonra Hareketli olmaması Normal ancak suyunuz Geldiyse 24 Saat içinde Doğurmanız Gerekiyor Bebek Şuan Enfeksiyona Açık Ve İlk Doz Antibiyotiğinizin Hemen Başlanması Lazım Sağlıkla Kucağınıza Alırsınız inşallah
Oznuruzun Ozg2 ilk kızimda benimde öyle oldu ama ben farketmedim 38 haftada doktora gittim bebeğimin hareketleri azalmıştı ben kanala girdiğini düşünmüştüm meğerse suyum gelmiş ve bebeğim kilo almamış o hafta açıklıkta 2 cm olunca doktorum o gün doğumu başlattı normal o denedik suni sancı verdi ama ne şancı geldi ne acilmam oldu alttan bakarkende suyum komple gelince hemen sezeryana aldılar beni ama.korkmayin endişelenmeyin aynısı sizede olacak değil doktorunuzu arayın ve hastaneye gidin bence sağlıkla hayırlı zamanda kucağınıza alın inşallah
Ozg2 Sevdiss_17 Yaa okadar korkuyorum ki suyum cok az geldi o bile sayilirmi cok gelmesi lazim degilmi normalde acaba bide yanma var suanda alt kismimda cisim geliyo hep .
iremmm00 Ozg2 miktarı önemli değil kese bozulduğu için enfeksiyona açık hale geliyo hastaneye gitmelisin sağlıkla al yavrunu inşallah kucağına 😍
Ozg2 Amin hepinize çok tesekkur ederim Allahim cümlemizi korusun insaAllah hareket ettikce kasiklarimda kasilma oluyor acaba iyicemi iniyorki 🥰Ilk dogum olunca hic bisey bilmiyosun cok sknti 😊