İlkim canım bebeğim 17 mart gecesi dünyaya gelme sinyallerini verdi. Gece saat 11 civarı nişanım geldi doğum mu yoksa sadece nişan mı karar veremedim doktorum hastaneye çağırdı nst ye girdim 1 yada 2 güne bebek geliyor dedi. Bizde Bi telaş heyecanla eve döndük hazırlığımı yapmak için ama yatamıyorum hafif hafif sancım oluyo. Sabah tekrar hastane yolları doktorum saat 15.00 da çatı muayenesinde 1 cm açıklık var doğum başlıyor dedi kendisi daha da genişletti benim ağrılarım artmaya başladı her 5 dakka da bir sancı giriyor merdiven inip çıkıyoruz eşimle doktorun tavsiyesi üzerine. Eve gelmek istedim daha rahat pilates topuyla hareket edebilirim diye gece saat 11 e kadar eşim kardeşlerim saolsun onlara asılıyorum pilates topunda in çık öldüm. Daha sonra dayanamayıp tekrar hastaneye geçtik yatışım oldu.Ben doğum yaklaştı diye düşünürken muayene de hala 1 cm açıklık var dediler o çektiğim sancılar neydi peki diye düşündüm. Hiç bi ilerleme yok sonrası zaten dayanılmaz dorukta yaşadığım sancılar başladı her saniye artarak devam etti kesinlikle hiç bi ağrıyla kıyaslanamayan sancılar. Eşim en büyük destekçi o olmasa sabrım tükenirdi sezaryana girmek isterdim ama her anım da sabaha kadar masaj yaptı sancılarımda ellerini sıkmaktan ona asılmamdan bian bile şikayetçi olmadı tüm yorgunluğuna rağmen beni sabırla bekledi sözleriyle varlığıyla Allah bin kere razı olsun ondan 💕 Evet gece saat 4 ve hala 3cm açıklık benim anksiyetem var Ellerim ayaklarım yüzüm uyuştu ağrıya dayanamadım oksijen ve iğne yaptılar rahatlama için. Ama ne fayda. Doktor gelsin artık yeter diye feryatlarım ama 9 cm de doktor geldi ve sabah 11 de bu açıklığa ulaştı 22 saat sancı dile kolay artık yüzüm bembeyaz sabah kahvaltı yap doğuma öyle gir dedi benim gözüm yemek görecek durumda değil eşimin biraz peynir ve domates vermesiyle çıkarmam bir oldu. Suyunun gelmesini bekliyoruz 9 cm olmasına rağmen gelmiyor. Doktorum sayılı kadın doğumculardan biri kesinlikle. Suyun gelmesini beklemeye gücüm yoktu 12 de doğumhaneye aldı beni sürünerek gidiyordum artık. İğneyle suyu patlattı ve doğum başladı öyle güzel bian daha olamaz doğarken ki ağrıların azalması ve o gelirkenki duygu tarifi imkansız 12.25 ve canım kızım Hüma Yade’m göğsümde. Eşim başucumda gözleri yaşlı nasıl içten ağlıyor bebeğimin ağlama seslerine karışmış doktor kordonuyla birlikte göğsüme bıraktı bebeğimi ben hayatımda çocuk gibi olmayı sevdim ama o an içgüdüler devrede canım yavrum sen ne güzelsin diye bağırıyorum o minik mis kokulu bebek benim miydi kocaman sarıldık yavrumuza bi daha hiç ayrılmamak üzere 😍👨👩👧 Kokusu yıllar geçse de hayatımda aldığım en güzel koku olarak kalacak prensesim Cennet kokulu Hüma Kuşum 😘👶🏻 (eşim hayattaki şansım kırmayanım pamuk kalplim en büyük destekçim sen yanımda olduğun sürece bana hiç bi zorluk zor gelmez sevginle büyüttün beni şimdi kızımızı büyütme vakti iyi ki varsın meleğim🥰)