Ygmroglcn Hayriyeee duru granül canım zaten mühendisinoğlu var İnstagramda incelemelerini yapıyor doğal🙏🏻
Merryy Hayriyeee Baby me granül sabunla yıkadım canım çokta güzel oldu o bitincede minorisin sıvı deterjanını almıştım indirimden ona geçmeyi düşünüyorum ☺️
Ruveyda_ Hayriyeee bende duru granül aldım sağlıklı olanlar onlar çünkü. Hatta a101 e gelmişti 7 tl ye 3 tane aldım. Nromalde 20 tl falan. Ama hacı şakiri de alıp rendeleyebilirsiniz kalıp beyaz sabunu. En sağlıklısı onlarmış katkı sıfır
2kizanasi Daha yıkamadım ama Boron kullanmayi düşünüyorum ben memnunum bebek için de aynısını kullanırız diye düşündüm :)
hulyatkknt A101 de geçen indirim vardı duru granül sabunlarda yarim kiloluk gelmişti onlardan birkaç paket almıştım onunla.yikamay başladım mis gibi kokuyor valla yumusaticiya gerek kalmadan mia gibi yıkadı valla
Hayriyeee Cemcememre evet bunu bende merak ediyorum. Kimyasal oluyo içinde kullanmak doğru mu bi Ygmroglcn yumuşatıcı kullanmıyorsunuz dimi sadece duru granül
DenizEliz Hayriyeee baby me kullanıyorum ben ama tabi çocuğun üstü başı kirlendiğinde göreceğiz asıl marifetini😂