Demet1992 Merhaba 20 gün önce 31 haftalık dogum yaptım, süt sagıyorum 20 gündür ama gögüs uclarım çok acıyor bi türlü geçmiyor resmen aglayarak sagıyorum neyyapabilirim geçmesi için bi çözüm bi öneri verin lütfen 🙏🙏
Betim Demet1992 lansinoh diye bi krem bar canım yaraya çok iyi geliyormuş yakınım mutlaka kullan diyordum gelir sana da dene onu
Kader_dmrbs Demet1992 canım bende yeni doğum yaptım bende sağıyorum da benim de yara oldu doktorum iki tane krem verdi ikisini karıştırıp sürüyorum ama daha yeni başladım ve doktorum şey dedi sağma saatini biraz daha uzatın mesela iki buçuk sa 3 e çıkartın birde düşük ayardan başlayıp sağmaya devam edin dedi
Ssultann Demet1992 canım bende aynıyım lansinoh kesinlikle fayda etmedi avent diye bir krem verdi doktor o hafifletti 2 gündür bide sağdıktan sonraki sütünü sür meme uçlarına 15 dk falan açık kalsın
Zuzuum Demet1992 sağma makinen ne canım her sağmadan sonra karbonatlı suyla sil buzdolabı poşeti koy uçlarına
Demet1992 Lansinoh kullanıyorum bi işe yaramadı, süt sürdüm, yağ sürüyorum, karbonatlı su yapıyorum yok yaramıyor gerçkten, süt sagma makinamdanmı kaynaklı anlamadım, en düşük ayarda yapıyorum ama bilmiyorum, bebek küvezde süt sagıp yolluyorum ona
Zuzuum Demet1992 canım bende 54 gün hep sağdım medela vardı bende de ve göğüs uçlarım yaradan parçalanıyodu artık en iyi gelen buzdolabı poşetiydi sonrada hastane tipi spectra 2 diye bisağma makinesi kiraladım ondan sonra düzeldi göğüslerim beni maf eden ev tipi sağma makinesiymiş