Arya92 SinemErylmaz evet bitter çikolata yiyebilirim belki canım.tatli yemiyorum ama burnumda tutuyor resmen🤣
Arya92 firdevs ben diyete baya bağlıyım zaten gebe kalmadan öncede kilo vermek için yapmıştım o yüzden bana çok dokunmuyor ama hamile olunca çevreden ye ye diye ısrar eden çok oluyor.doktorum sakın bozma dedi diyeti bebegin akciğer gelişimi için çok önemliymis
HappyMotherbaby Kızlar buhün tokluk şekerimi ölçtüm 145 çıktı çok rahatladım şükür sadece karbonhidrat diyeti yapıp sağlıklı kalmaya devam edicem 🤗şeker yüklemesi yüksek çıkanlara Önerim benim gibi korkmasın ve panik yapmasınlar ve özellikle tokluk şekerini kontrol etsinler düştüğünü benim gibi onlarda göreceklerdir buna inanıyorum 🙏🏻
Orucu12 HappyMotherbaby nasıl bir diyet uyguluyorsunuz benim tokluk 160 cıktı endokrine randevu arıyorum bulamıyorum bende nelere dikkat etmeliyim ona gore dikkat edeyim cok bilmiyorum ondan
Emineoz Ben kendim ölçtüm tokluk 135 çıktı sizce nasil HappyMotherbaby bende ölçtüm 135 çıktı tam olarak nasıl açlık kaç tokluk kaç olmalı
firdevs HappyMotherbaby canım benim tokluk şekerim 137 çıktı doktor çok yüksek deyip dahiliyeye git insülin yazarlar dedi senin daha yüksek çıkmış doktorun normal mi dedi benim kafam karıştı çok ya gitmedim de dahiliyeye Pazartesi başka bi doktora da danışmayı düşünüyorum çünkü 🤔
Arya92 Orucu12 benim tokluk 122cikti kahvaltıdan sonra .bal reçel beyaz ekmek hamurisi yasak canım meyve suyunun her çeşidi makarna pilav patates bunları tuketmiuorum diyetisyen öyle dedi meyvelerden muz ve karpuz zaten tatlı pasta çikolata onlar yok.aslinda bildiğimiz diyabet diyeti.tam buğday kepek çavdar öğünlerde 2-3dilim yiyebiliyorsun günde 3 kere meyve ama yanında mutlaka süt ayran peynir birkaç ceviz badem .benim diyeyim bu şekilde bol bol salata ve yesillik
HappyMotherbaby Orucu12 tatlım diyete henüz başlamadım ben yüklemeyi cuma yaptırdım bir saat sonra 193 tokluk yüksek çıkmıştı bugün dahiliyeye gittim doktor diyetisyen önerdi ve parmaktan kan ölçüm cihazı yazdı bununla kontrol edicem hep tokluğu özellikle ve bugün alıp tokluğumu ölçtüm 145 çıktı zaten sınır da 140 idi benimki de baya düştü yani 193 ken 145 bir günde hemde bundan sonrasın da sadece yememe daha özen gösterip beyaz ekmeği öncelikli olarak bütün karbonhidratlı yiyecekleri hayatımdan çıkardım bol sebze kepek yada tam buğday ekmek öncelikli tercihlerim şimdilik kahvaltı için özellikle 🤗
Aysegl Benim geçen hafta 50 mg da açlık 80, 1 saat sonra 135 çıktı. Doktorum direk diyetisyene yönlendirdi. Diyet listesi verdi fakat uygulayamıyorum maalesef 🙈🙈 2 hafta sonra açlık tokluk testine bakalım dedi. Bakalım nolcak 😴😴
Orucu12 Arya92 muz ve karpuzdamı yasak tam orayı anlamadım canım cok tesekkûr ederim enazından dikkat edeyim randevuya gidene kadar
Arya92 Orucu12 evet onlar şekeri çok yükseltiyormus canım ben muz ogrendigimden beri yemedim .ama karpuza nasıl dayanirim bilmiyorum 🤗
Orucu12 Arya92 cok tesekkür ederim bilgilendirdiginiz icin ben sabah ogle aksam bebege iyi geliyor diye muz yiyordum kilo yapıyor diye artık yemiycem karpuza bende dayanabilcegimi dusunmuyorum.Basinızı agrittim kusura bakmayın bilgiler icin cok tesekkürler Rabbim evladınızi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah
HappyMotherbaby Emineoz açlık 80 tokluk 140 olmalı canım Hatta açlık 100 de normal bildiğim kadarıyla
Sinemstf Zeynocannn benim açlık 87 çıktı tokluk 142 çıktı canım . Doktorum 140 sınır dedi sadece yediklerine içtiklerine dikkat et dedi yükleme yapmicam dedi birde şuna çok dikkat et meyvenin şekeri de çok fazlaymış ölçülü bir şekilde ye dedi tabi ki pasta çörek börek unlu mamüller ekmek ve özellikle nutelladan uzak dur dedi
Zeynocannn Sinemstf benimde tam istahim acilmistiki aynen sana soylenenler gibi yasaklamalar geldi 😒 ben bi suredir sekerli yiyecekleri abartmistim onun etkisi varmiydi testte bilmiyorum ama uzak duruyorum artik en sevdigim meyvelerden bile 😆
Sinemstf Zeynocannn evet ya malesef öyle oluyor bende muzu ve portakalı çok yiyemiyorum öyle 😀 bir de yürüyüş çok iyi geliyor şekerin düşmesi için 👍
HappyMotherbaby zehraannesi ben aç gittim açlık testi yapmadı doktor genelde açlıklar düşük çıkıyo dedi Tokluk testine tabi tuttu
firdevs HappyMotherbaby vermedi dahiliyeye git insüline başlatırlar hemen yüksek çıktı dedi anlamadım bende canım moralimi çok bozdu Pazartesi başka doktora gideceğim o yüzden 😥