Odncbtl Esraglnc35 suan evdeyim sancımı bekliyorum belki sancının agrısıyla hissetmem bidakine öyle teselli ediyorm kendimi😅
Kbrakrtipk Eligo hiç zor olmuyor zaten 2400 düşük sayılıyor. Canını sıkma çok güzel büyüyorlar küçük doğsalar bile 🌸
Berilay Kbrakrtipk bu nişan dediniz şey nasıl birley oluyor ? Birde son ana kadar gitmezdim dediniz cocuga bir risk tasımıyormu birde lavma yapmadılarsa ıkınma sırasında afadersiniz altınıza yapmadınız mı
Odncbtl Berilay nişan bende hep burda okudum pembemsi bi leke diye bekliyodum ama değişiyomus . Benim 3. Günüm sürekli pempe akıntım var doktorda normal dedi doğum başlıcak ama 3 gündür sürüyo hani aklınızda olsun korkmayın 😊 Allah kurtarsın hepimizi
Kbrakrtipk Berilay pembe kırmızı açık kahve değişiyor bu insandan insana sanırım. Zaten sabahtan beri bir şey yemediğim için öyle bi durumla karşılaşmadım. Ayrıca yiyip yemediğimi de sormadılar. Ben sordum ıkınırken yaptım mı diye yapsan bile sorun yok devam et dediler sen onu düşünme.
Odncbtl Esraglnc35 aslında normalde herhalde belki ben biraz korkmusumdur 😅 çnkü normal hayatta ilişkidede benim hersefernde çok canm acıyo ilk basta baya ugrasıyom ondandr belki . Sizide korkutmiyim şimdi o yüzden onun gibi bişe düşünün
Kbrakrtipk Çatala çıkmak biz bayanlar iÇin çok savunmasız olduğumuz anlardan biri olduğu iÇin geriliyoruz ister istemez. Bende ilk çıktığımda korkudan titredim felan bi ağlama geldi ama napalım hamilelikte yaşanıyor bunlar bebişler iÇin katlanıyoruz