Doğum yapalı 48 gün oldu. Ha bugün ha yarın ancak yazabildim😊 38+5 de doktor kontrolüm vardı. Bebeğim 33. Haftasında doktorun söylediğine göre haftasına göre ufaktı. Ve yine küçük olduğu söylendi nedense yine kilo alamamış 2700 gr dı. Biraz üzülüyordum bu duruma. Doktor seni haftada iki kez kontrol edelim artık dedi. İşim bitince hastaneden çıktım. Diğer gün evde biraz dolandım eşimle temizlik yaptık o gün lekelenmem oldu. Biraz telaşlandım ama hastaneye de gitmedim. Öbür gün ise tuvalete gittiğimde nişanımın geldiğini gördüm. Heyecan yaptım açıkçası😂 bugün yarın Doğum olabilir bir hafta sonra da, bilemeyiz😅 o günün akşamında saat dokuz gibi adet sancısı gibi sancılarım oldu o an çok korktum farklı bir durumdu çünkü 😅 hemen teyzeme ve anneme durumu haber verdim devamlı iletişim halinde kaldık. Çünkü ilk doğumum olacaktı ve erkenden de hastaneye gitmek istemiyordum. Neyse kızlar gece boyu sancılarım oldu uykumdan uyandıracak şekilde ve dedim ki bu gerçekten Doğumun habercisi galiba. Felaket bel ağrısı yapıyordu onun tarifi bile olmaz. Sabah oldu kahvaltı bile yapamadım. Sancıdan ne oturabildim ne de mide bulantısından yemek yiyebildim. Saat 3 gibi annem işten çıkınca yanıma geldi. Artık sancılarımın beni yere kapandırdığını görünce Doğum başlamış hemen gidelim dedi. Çünkü artık bu bekleyecek kadar şiddeti az olan sancılardan değildi. Saat 3 buçuk hastaneye gittik acilden doğumhaneye yönlendirildim muayene oldum doktorun odasında bebeğe bakıldı tekrar muayene olup doğumhaneye indik. Yatışım yapıldı 16.00da. Nst takıldı her sancı gelişinde kıvrandım. Hayal ettiğim gibi yürüyüş yapamadım ayakta bile kalacak dermanım yoktu devamlı yatakta kaldım maalesef hiçbir şey planlandığı gibi ilerlemiyor kızlar bunu bilin😅 ben hamileykende yürüyüş yapamadım çok ağır geçti çünkü çok yoruluyordum. 46 kilo ile hamile kaldım Doğuma 63-64 ile girdim. Neyse çok uzattım k.bakmayın😅 saat 22.30 gibi son bir Ağrı girdi çok şiddetliydi kakanız gelir gibi. Hemen açıklığıma bakıldı. Uygun olduğu söylendi ve doğumhaneye geçtik. Hastaneye geldiğimde açıklığım 4cmdi. Çatala çıktım sancın gelince ıkın dediler yapamadım doğru düzgün😅 ama çok yardımcı oldular neyse en son baya bi çabaladım becerememe rağmen kızım yarım saat içinde doğdu gerçekten çok acı çektim ama onu görünce her şey geçti. 23.00 da kucağıma aldım temasımız oldu. Daha sonra tam bir saat daha çatalda kaldım temizleme dikme işlemi gerçekleşti. İnsan bebeğini görünce her şeyi unutuyor bütün ağrılarım acılarım dindi kızlar. Becerememe rağmen bi şekilde doğdu o yüzden korkmayın. Kızım ufak doğdu 2700 gr ama çok güzel toparladı şükürler olsun darısı tüm anne adaylarının başına🥰🥰