Suzanisa kızlar merhaba 6 aylık hamileyim ve benden bembeyaz akıntı geliyor beyaz şeklinde iç çamaşırında belli oluyor ve biraz artmaya başladı Sizce bu durum normal mi
Aselyagmur Suzanisa benimde öyle ya afedersin sanki suyum geldi sanıyorum lavaboya gidiyorum akıntı sumsuksu önce sonra çektikçe uzuyo geliyo çok korkuyorum ya
Deebg Suzanisa bende 6 aylığım canım beyaz akıntım oluyor normal diye düşünüyorum akıntı renginde bi değişim yada koku olursa enfeksiyon belirtisi o zaman doktora gitmek lazım
Busimss Suzanisa benim gebeliğimin başından beri o beyaz akıntı var normal yani doktorum da normal demişti. Kokusuz olmadıgı sürece sıkıntı yok diye biliyorum
Nilicann Canım bana doktorun ilk dediği şey akıntın çok olur demesiydi sık sık iç çamaşırı değiş dedi
mavisimm Suzanisa Akintinin artmasi normal. Ama akintin kotu kokuyorsa Vajinal enfeksiyondan kaynakli olabilir. Kokmuyorsa endiselenmene gerek yok canim.
Suzanisa Benim 5 i geciyor cünkü namaz kılınmıyor o şekilde sürekli degiştiriyorum en ufak akıntı da bile