58_edaygmr_58 Kuzu1234 canım 33+3haftalığım bendede olmaya başladı karnımın alt kısmında ve alla tarafımda oluyor
ddenizc Kuzu1234 canım bende aynı haftadayım seninle; dün akşam karnımda bir ağrı, sanki bebek aşağı düşecek gibi bir hal, sızı, kramp vardı. Sabaha geçti şükür, sanırım bebek konum alıyor bizde hissediyoruz her hareketini
Kuzu1234 58_edaygmr_58 benimde sol kasığım ve altıma vuruyor ciğer geliştirici falan vurundum ama gitsem mi bilemedim
58_edaygmr_58 Kuzu1234 doktora sancım var dediğiniz için mi ciğer geliştirici vurdu Ve o iğne koldan mı vuruluyor
Kuzu1234 58_edaygmr_58 benim hep ağrılarım vardı biraz aşağıda bizim bebiş doktor pek gününü tamamlamaz dedi 12 kür vurundum kalçadan vuruluyor
Tontinimontin 12 haftanın ortalarındayım bugün genitalimin üstünde bi baskı hissediyorum sanki bebek o tarafa geçmiş gibi orası diğer yerlere göre daha sert böyle bi şey mümkün mü
58_edaygmr_58 Tontinimontin olabilir canım bebek ilk zamanlar aşşada olur bendede vardı sertlik zamanla geçti
Tontinimontin 58_edaygmr_58 uzandığımda bi boşluk oluyor hafif bastırınca acıyor korkuyorum bende ama kanama falan yok çok şükür acaba gece yatarken üstüne çok mu yattım ki sanki gaz sancım varmış gibi kistim vardo gitmişti acaba gene mi kist çıktı ay ne kadar çok şey yazdım 🙊🙄
58_edaygmr_58 Tontinimontin bastırma canım karnına Kist de olabilir gaz da olabilir bebek de olabilir doktora gitmen lazım seni çok rahatsız ettiyse korkma bir şey olmaz inşallah kafayı çok takarsan o kadar rahatsız eder seni ben 20 ye kadar hep yüz üstü yattım ondan olucağını sanmıyorum
Tontinimontin 58_edaygmr_58 dün sabah ister istemez genleşmiştim şimdi kaç gündür yaptığım şeyleri düşünüyorum,🙄 elim sürekli oraua giditor ama ellemicem daha insan düşündükçe daha çok hissediyor yarın aksilik olmazsa gidicez ikili tarama testim vardı dün ama maalesef sokağa çıkma yasağı ilan edilince gidemedik
58_edaygmr_58 Tontinimontin git canım git bazıları gibi corona yüzünden aksatma randevunu senin ilk zamanların kontrol şart İnşallah bir sıkıntı çıkmaz iyice sor doktoruna bilgi al
Tontinimontin 58_edaygmr_58 ay mecburen gidicez napalım önlemlerimizi alıp gitmeliyiz başlarda gitmek çok önemli aynen zaten aylık kontrol bu, senin ne kadar oldu
58_edaygmr_58 Tontinimontin 33+3 haftalık oldum canım ben de ben gidemiyorum kontrollere bulunduğum yerde kadın doğum yok 45 dakka uzaklıkta şehre gitmek zorundayım gerçi daha 1 ay olmadı ama memlekete gidince gidicem haftaya inşallah
58_edaygmr_58 Tontinimontinevet yaa az kaldı inşallah kızım olucak Sivaslıyım ama eşimin işi için karabük Yenice deyim