Besimesari02 Kizlar 3 aylık oldumm ama cinsiyetini çok merak ediyorum sizce hastaneye gtmeelimiyim bu salgin yuzundn kararsız kaldım
DamlaNur29 Besimesari02 biraz daha beklemeni tavsiye ederim ben 3 aylıkken gittim ama ultrsonun kaliteli olmasına ragmen kesin bişey demedi zaten dese bile degısme sansı oluyor ben virüsten dolayı 1 ay gitmedim dün gidicektim yasak cıktı haftaiçi gidicem inşallah
04052016mh Besimesari02 zaten bu haftalar ikili test haftan yaptıracaksan bize ikili testte söyledi ama %70 dedi biz emin olamadık detaylıda %100 olunca emin olduk 😊
Nura19 Besimesari02 anne karni yukardaysa yayilmiwsa kiz aşaģdaysa salaqsa erkek diyolar bende 4 aylik hamileydim karnim aşağidaydi erkek dediler erkek oldu
Paresss Bende 12 haftalığım geçen cuma rabdevuya gittiğimde sordum erkek dedi :) iyi bir doktor ise söylüyor
G-demirelli Paresss bende 12 haftamdayim daha kontrol e gitmedim doktorum ciddi bi problem olmadiği surece hastaneye gitmemem gerektiğini soyledi bende merak ediyorum cinsiyetini
nursltnn Ayın ortasını yada bitimini bekle bende ilk o aylarda gitmiştim yalnız gittiğim doktorlar yanıldı çünkü bebek daha cinsel organ gelişimini tamamlamamıştı biraz daha sabır 😌🙏🏻
DilanDag Canantatli ben yaptırdım ama hicbirsey söylemedi birde özel 15+3teyiz çarşamba kontorlumuz var inşallah söyler
Canantatli DilanDag ya bu testin doğruluk oranı %100 bile değilmiş bide bunun 3 lü taraması ve 4 lü taramasıda var hepsi aynı kapıya mı çıkıyo acaba 3 hafta sonra gidicem tarama testi için araştırayım dedim gerek var mı yok mu
DilanDag Canantatli doktor şuan en sağlıklisinin ikili olduğunu söyledi üçüncü ve dördüncü testler gebeliği riske atabiliyormus eğer ciddi oranda gerek duyulursa kaçınılmaz tabiki🤷
DilanDag Canantatli karnın dan sıvı alıyorlar oyuzden bebeğe ve anneye zarar verebiliyormus erken doğum riskini yükseltiyor
G-demirelli Canantatli hiç bilmiyorum dr bi problem kanama yada siddetli ağri olmadigi surece kontrol muayeneye gitmemi soyluyor