Mkelebek Kizlar 27 haftamiz bitiyor. 2 3 gundur bebisimin hareketleri azaldi cok derinden geliyo eskisi gibi hareketli degil. Kokrkuyorum
Gul-08 Mkelebek 29+5 im şu an bir kaç hafta önce öyle oldu benim de, acaba yeri mi daraldı bundan sonra böyle mi olacak diye düşünüyordum ama arttı yine hareketleri, İlişki sonrası bi kaç gün azalıyor ya da bir şeye üzülünce stres yapınca
Mucizem7 Mkelebek hiç korkma benimde oluyodu ama uzan soluna dinlendir kendini tatlı bisey at ağzına yada müzik dinler bi süre sonra hareletleniyo canm bebisler.bide belki sen uyurken daha hareketlidir ondangün içinde çok hareketini duymaya bilirsin😊👍korkma sen korkdukça panik yaptıkça bebiste hisseder.
Buse91 Mkelebek bende 27 haftalık hamileyim 2 gün boyunca çok az hareket etti ama sonra düzeldi tekrar eğer 2-3 günü geçmediyse bu durum endişe etmeyin
Mkelebek Gul-08 cok kotuyum panik oldum resmen. Kipir kipirdi simdi cok nadir hissediyorum 1 kere tekmeliyosa gerisi gelmiyo 😔 moralim cok bozuk
Deebg Gul-08 benimde ilişki sonrası 2 gün falan hareketleri çok azalıyor korkmuştum tek değilim demek ki
Gul-08 Mkelebek günde 10 defa hissedebiliyorsan normal diyorlar aslında benim bi gün o kadar azdı ki neredeyse sağlık ocağına gidip kalp atışına baktıracaktım, sonra bi gün daha bekleyeyim dedim düzeldi, kafaya takınca inadına hareket etmiyor sanki
Mkelebek EbruIrmakAhmet Deebg nedeni ne acaba. Bizde dun sabah biseyler yasadik ama ondan midir bilmiyorum.
Mkelebek Gul-08 kesinlikle katiliyorum ben bekledikce o hareket etmiyor. Ne zaman isim var basliyo hareketlere
Deebg Mkelebek rahim kasılmalarından ve rahme giden kan miktarının artmasından olabilir canım belki bilmiyorum