memnune_03 Arkadaşlar yarın 40+4 oluyoruz doktorum agrin olmazsa gel pazartesi tablet koyacağız sonra da suni sancıyla doğumu başlatacağız dedi . Benim agrim sızım yok yarın sabah doğuma gideceğim . Bu şekilde doğum yapanlar var mi nasıl geçti ??
Yasemin00 memnune_03 olmazmı.ben agrısız sancısız gittim 17 yıl önce kızıma dogum yapcam zaman suni sanci ya
Berfink memnune_03 merhaba aynı şekilde gittim bende , tablet ve daha sonradan suni sancı verildi . Aynı anda ağrı kesici de verdikleri için aşırı sancı hissetmiyorsunuz benim 10 gibi başlatıldı , 2 de suni sancı verildi 5 de doğum yaptım 😊
KubrAbdullahh Berfink günün dolupmu gittin canım hastaneye açılman falan varmıydı hastaneye gittiginde hiç açılma yumuşama yokken suniyle nasıl acılma oluyorki bende korkuyrm suni olursam açılmam olmaz die 😒
Berfink KubrAbdullahh KubrAbdullahh günüm dolmadı 39+3 dü ama bebeğim 2 hafta ilerden gittiği için öyle yapıldı . Açılma vs hiçbirşey yoktu kontrole gider gibi gittim 😂 sadece çocuk baya aşağıda demişti
KubrAbdullahh Eslem13esila evdeki yöntemler neler canım ben de bi işe yaramıyor 😀 farklı bişeyler biliyomsn biliyosan dee yapimm hemenncik
memnune_03 Eslem13esila göğüs masajı yaptım günlük 2 saat falan yürüdüm hurma ve adaçayı zaten sürekli içiyorum başka yapacak birsey bulamadım valla😂 senin denediğin şeyler var mi
Eslem13esila memnune_03 merdiven inip cik ama soluklanmadan ilişki birde sıcacık duş alabilirsin bunlar etkili oluyor genelde