Uysalbebek Kizlar sağada yatsam solada yatsam bebeģim kendinu çok topluyor onun olduģu yer cok sert oluyor sirt üstü yatinca ama yumuşuyor geri karnim nedeni sizce ne olabilir ayni durumu yaşiyan varmi acaba ?
Hll34 Uysalbebek benimde öyle oluyor ama niye bilmiyorum yada normal mi sen kaç haftalık sın canım ben 23 oldum bugün
Yeliz1905 Uysalbebek ya ben hiç oyle hissetmiyorum😊 hatta ben hareketunı bile dogru düzgün hıseedemedım sanki bn 21+3 oldum
Raziye42 Uysalbebek benim de öyle oluyor bazen sürekli sol da hissdyrm bugün de kasıklarımda hissdeyrm sizin de oluyor mu normal mi korkyrm
Uysalbebek Yeliz1905 bende 22 23 haftadan sonra tam olarak hissetmistim canim o haftalarda cok düzensiz hareketler bekle daha tam olarak hissedersin inshaAllah
Ftmanzlm Bnmde 29 haftalık hanımlar ben de de gün içerisinde oluyor yalancı kasılmalar denıyor sanırsam doğuma hazırlık gibi yani endişelenecek birsey yok inşallah pozisyon değiştirince gecıyorsa sıkıntı değilmiş. Magnezyum kullanmak gerek bir de
Meralvedat Bende 26 haftalığım bir kaç haftadır böyle hep solda toplanıp sertleşiyor doktora gidince sorucam umarım normaldir