Hdnmz4 Kizlar 33 haftalik hamileyim, galiba hemoroid oluyorum. Kanama yok ancak makatta elime gelen bir meme var, kabizda degilim aslinda ve hic olmadim, ama neden memelesme oldu anlayamadim basina gelen varmi neler kullandiniz ? Neler onerirsiniz ?
ECeren Hdnmz4 basınçtan oluyomuş yakın olduğum doğum yapan hamile kalan her kes istisnasız oldu dedi baharatlı yemeğin bir süre daha çok lifli gıdaya yönelin en önemlisi doktorunuzla paylaşın o sizi en iyi şekilde yönlendirecektir ☺️
Suleyigit Hdnmz4 bendede var aynı durum kuzum procto diye bi krem var onu kullan çok iyi geldi bana sanada iyi gelir eminim
1994ozg Hdnmz4 ben de aynı durumdayım 1 2 yıldır sadece meme var ama ne ağrı ne acı yok anlayamadım geçmiyoda
Anne1234 Hdnmz4 sıcak suyu hiç sevmez hemoroid sıcak suya oturun tuvalette sıcak su kullanın rahatlatıyor ☺️
Cansummm 1994ozg benim de aynı sizin gibi 1,5 yıl önce normal doğum esnasında küçük bir meme oluştu ama hiç rahatsız etmiyordu. Ancak şuan 15 haftalık hamileyim 1-2 oldu tuvaletimi yaparken hafiften kanamam oldu ve yandı da ardından 2-3 saat sonra da kaşıntı oldu. Hani çok kötü durumda değil şuan ama daha da ilerleyecek diye endişeliyim açıkçası
Suleyigit Hdnmz4 yok kuzum kullan çok iyi geldi 1 haftada toparladı benimki kanıyordu artık yani sen düşün 😕
Buse91 Hdnmz4 Bende de oldu malesef😕sıcak suya oturmayın gebelik sürecinde rahim kaslarını gevşettiği için erken doğuma sebep olabiliyor. Doktorunuza danışıp uygun kremleri kullanabilirsiniz
ENA Ayni durum bende de var. Ama ben cözemedim hala. Orayı öpücük atan bir dudak gibi düşünürsek bir boğumu (vajinaya en yakın olan boğum) şiş. Resmen ele geliyor. Yeşil mercimek kadar var. Ama ne acı ne sızı ne de ağrı var. Birine sordum hemoroid içeride olursa sıkıntı dedi. Dışa vuran hava alabildigi ve nispeten daha siteril bir yerde oldugu icin aci yapmaz dedi. Doğru mu bilmiyorum ben de. Başından geçen ve teşhis konan biri varsa bizi aydınlatırsa cok sevinirim.