DidemYldrm Tkrzm neden korktunuz ki benim ben kefir içtiğim için kalsiyum alımı çok güzel bebeğimin ve b12 yazmadı bana kefir den dolayı
NaimeYilmaz Tkrzm @deletedmom01 aslında fermente urunler cok faydalı ama kulaktan dolma bılgıler yuzunden ben tercıh etmedm yogurt yıyorm bolca doktorumda kefır ıceblrsn dedı ama ıcıme sınmıor
deletedmom507 Ben de bir haftadır içiyorum 11haftalığız.emin olamadım çekinerek içiyorum haftaya kontrolüm var doktoruma sorucam
Tkrzm DidemYldrm dayanamayıp bende aradım doktorumu şimdi oda sıkıntı yok aksine çok faydalı içebiliyorsan hergün bir bardak iç dedi.. 😊
Deletedmom404 Kızlar bence süt ve süt ürünleriyle aranız iyiyse kefire gerek olduğunu sanmıyorum onun daha faydalı olduğunu söyleyende var ama
Tkrzm DidemYldrm benim ikinci gebeliğim 11 yaşında bir oğlum var ama oğlumda hiç böyle olmamıştı hamileliğimin nasıl geçtiğini bile anlamamıştım bunda herşeyden tedirgin oluyorum anlayamadım.. 😕
crash Kefir içiyorum ve bir bardağı iki bardak süte eş değer daha iyisi yok. Tarihine dikkat edip içilmesini öneririm 👍🏻 Ve tabi ki sade olanını.