Ozlemmmmm Yarin 20 haftalik olacagiz ama henuz ne bi sekilde bebegimin hareketlerini hissedemedim. Gunde bir ya da iki kez karnimin alt kisminda kalp atar gibi atis oluyor sadece o kadar
Kubra37 Ozlemmmmm eger ilk gebeliginse geç hissedebilirsin endişe etme doktorun kontrollerinde bebekte bir sıkıntı görmediyse sorun olacağını sanmıyorum ama yine de doktoruna şöyle hissedemedigini o daha iyi bilgilendirir 😊 sağlıkla kucağına al inşallah 🤗
HicranKzn Ozlemmmmm canım ben 23. Hafta hissettim telaş yapma iç karın darmış ve kalınmış ondan zor hissediyormuşum seninde öyle olabilir. Ultrason kıpır kıpırdar maşşallah🙏🏼🤗🤗🤗
NeslihanAyanolu Benimde öyleydi panik yapmayın 1 /2 hafta daha öyle hissettim sonra normale döndü ama hala çok hareketli değil Benim ki geçen gün telaşlandım gittim doktora normal dedi hayırlısı bakalım 🙏
Ademesengul Ben 22. haftada falan hissettim net olarak çok kafama takıyodum ama korkulacak bişey yok bir kaç hafta daha beklemelisin bence ve ilk gebelikte geç hissedildiğini söylüyolar 😊
SevimnurBaaran Ozlemmmmm ben ilk olarak 18. Haftamda seninde dediğin gibi karnımın altında kalp atışı şeklinde hissetmiştim zaman geçtikçe hareketleri daha net belli oluyor 22. Haftaya kadar hissetmemen normal ilk gebelikte korkma 😊