seymen Normalde kışın bile dudaklarım kurumazdı şimdi sıcak havalarda bile kuruyor, hamilelikle mi ilgili bilen var mı? Doktora sormayı unuttum.
Mercimek-tanesi seymen benimde ellerim hic kurumazdi pul pul dokulmeye basladi nemlemdirici kullanmaya caliyorum. Dudak konusunda bende psikolojik yoluyorum kanatana kadar .
Dyg seymen yaptığım araştırmalar ve sorduğum herkes bana gebelikle ilgili dedi bendede dudak kuruluğu ve el kuruluğu var gece gündüz krem sürüyorum hiç fayda etmiyo 🙄
Fulyag seymen Sürekli nemlendiriciyle dolaşıyorum düzeliyor 1 hafta sonra tekrar kurumaya başlıyor şu anda da çok kurumaya başladı 😕
ftmaygmur Mercimek-tanesi aynen benim de ellerim buruş buruş oldu kuruluktan. Erkek bebek belirtisidir yazıyor sizin cinsiyet belli mi
Pcoslubiranne seymen Benim de öyle.O kadar su içiyorum fayda etmiyor.Gece bile oluyor hemen suya dalıyorum.Yediklerimdendir belki dedim ama yok değilmiş.Şekerimi de ölçüyorum o da değil.Doktoruma soracağım bende.
Aysehatun seymen canım benim normalde de aşırı kuruyan bir dudak yapım var çok hasasasım bu konuda hamile kaldıktan sonrada yeterli kadar su içsemde dudaklarım çok kuruyor bende doğal bir nemlendirici sürüyorum gün içinde inşallah geçicek samanla hepsi sorun yapma
Kuruuzum Aysehatun dogal nemlendirici olarak ne suruyosun sonucta agiz ya bi sekilde yalayip yutuyoruz benimde kuruyo cok fazla
Arya92 seymen benim.gebeligimin başından beri öyle.kupkuru.hele kışın vazelin suruyordum bol bol.agzim resmen yanlara doğru genislemisti cayır cayır yanıyordu.simdi de sürekli nemlendiriyorum
PembeLia seymen Hamilelikten kaynaklı benimde oluyor bazen, benimde cildimde oldu normalde hiç yaşamadığım bir şeydi hamilelikten olabiliyor bazı şeyler dengeler değişiyor resmen. 😒
Aysehatun Kuruuzum gratiste satılam himalaya herbals dudak koruyusu ambalajı yeşil beyaz gün içinde iki uç defa sürüyorum onceden blistex medplus kullanıyodum ama o doğal mı bilmiyorum oda harika bir nemlemdirici mentollu
Mercimek-tanesi ftmaygmur erkek bebek sadece eller kuru olsa keske.sirtim sivilce doldu yuzumde ara sira sivilce ordusu oluşuyor. Sizin belli mi cinsiyet
ftmaygmur Mercimek-tanesi ben yarın 15 haftaya gireceğim daha belli değil daha doğrusu henüz öğrenmeye gitmedim 😊 sivilce bende de oluyor yüzümde