Peelll Merhaba arkadaşlar, Aydın -Söke’de egemed hastanesinde doğum yapacağım. Aranızda yakın zamanda doğum yapıp ücret bilgisi hakkında Bilgi verebilecek var mı ?
Meriwa Peelll kuzenim orda çalışıyodu oranın kadın doğum doktoru yüzünden nefret etti bi doktora muayene olun olmadıysanız sonra karar verin derim kis var diye ameliyatı kuşadasında orda oldu açıkcası oranın çalışanı olduğu halde
Peelll Meriwa anladım çok teşekkür ederim fakat doktorum fan çok memnunum. Özel kliniğine gidiyorum hastane ile anlaşması var.
Meriwa Peelll tamam o zaman ama o kliniğine gittiğin doktorun fiyat olarak bilir sekreterine sor istersen doğum esnasında hastane ayrı para alıyor doktor ayrı canm sağlıcakla kucagına al inşallah
Peelll Deletedmom127 Ben Esat ÇALIK’a gidiyorum canım dışarıda özel muayenesi var. Fakat hastane ile anlaşmalı
Deletedmom127 Peelll canım o doktoru çok met ettiler çok iyiymiş diyorlar. Muayene ücreti ne kadar peki?
Peelll Deletedmom127 canım 250 TL muayenesi var, kesinlikle çok memnunum. Bebeğim onun sayesinde hayatta. Emeği bende çok büyük 🙏🏻
Peelll Deletedmom127 Evet canım gerçekten bana göre çok çok iyi, emeklerini ödeyemeyiz. Allah böyle insanları başımızdan eksik etmesin. Hepimizin evlatlarını da korusun 🙏🏻