Merhaba arkadaşlar , şükürler olsun ki bende kızıma kavuştum 🙏🏼Allahım sizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin . Benim hamileliğim hiç rahat geçmedi öncelikle belirtmek istiyorum , çünkü 9 ay boyunca kustum diyebilirim , doğru düzgün birşey yiyemiyor hep korkarak yiyordum. Ama Doğumumun bu kadar kolay ilerleyeceğini de asla tahmin etmiyordum . Ben hamileliğimin başından beri hep normal Doğum istedim ve hatta buna yönelik doktor arayışım çok oldu burdan aldığım fikirler de beni güzel yönlendirdi ve doktorumu burdan bir arkadaşın önerisi ile araştırdım gittim ve çok ama çok memnun kaldım doktorumdan 🙏🏼o arkadaşa da teşekkür etmek istiyorum burdan kimdi hatırlamıyorum 😊Neyse doğuma geçelim 31 mart gecesi hafif pembemsi bir akıntı geldi ve ertesi gün ara ara hafif sancım oldu , doktoruma yazdım takip et bana haber ver dedi, bende tamam dedim ve o gece yani 1 nisan gecesi saat yarım gibi sancılarım başladı , içime doğuyordu kızım geliyor diye ama sitres panik yapmadım hiç sonra yatağa girdim 01.30 gibi sancılar artmaya başladı düzenliydi 10 dakikada bir, saat 3 e kadar böylr devam etti artık aradım doktorumu sabaha randevulaştık , tamam dedim kapattım . Dayanamdım duşa girdim biraz rahatladım ama daha da sıklaştı sancı çok çabuk ilerliyordu anlamamıştım saat de 5 olmuştu bile, sonra bir lavaboya gitmek istedim bir gittim ki kan boşalıyor eşim uyanıktı zAten hazırlandık çıktık doktoru da aradık ,hasteneye geçtik nöbetçi doktor muayene etti o da ne 6 cm demesin mi🙈Neee dedim :) o sırada kıvranıyorum tabi , doktor da şaşırdı ne güzel bir açıklık şanslısın bu açıklıkla gelen pek olmuyor bebeğin geliyor dedi ben daha heyecanlandım 😅Yatış yapıldı, doktorum geldi saat 08.00 gibi tekrar o muayene etti 7-8 cm olmuştu bile , hızlı ilerliyoruz 10 da doğurursun dedi öyle de oldu , hastanede toplam 3 saat sancı çektim ama sağlam sancıydı gerçekten :) gözünüz korkmasın sakın allahım sabrını ve dinlenmesini veriyor . en son ebe baktı 9 cm doğumhaneye aldılar beni doktor geldi keseyi patlattı suyum geldi ve çatala geçtik , artık 1 dakikada bir geliyordu ağrı sancı ıkınma hissi , sonra gidiyor bir 30 saniye dinleniyordım sonra tekrar ıkınma hissi , bu şekilde bir saat sürdü ve saat. 11.04 de kızım dünyaya geldi . Allahım anında bitti bütün acı sancı herşey🙈O kadar rahatlamıştım ki kızımı da görünce durdu herşey sanki 😊Doktorum ilk Doğuma göre çok kolay bir Doğum yaptın sanki ikinci doğumunu yapıyormuşsun gibi kolaydı dedi, 1 cm dikişim olduğunu söyledi onu da yapmamak için çok direndi istemiyorum kesi atmak dedi ama benim yüzümden oldu o da ıkınırken devamını getirmekte zorlanmıştım çünkü 😅Buna rağmen kolay Doğum dedi doktorum ☺️Normal Doğum güzel kızlar şu an göbeğim bile eski haline döndü sayılır 😅Dikişi de sorun etmeyin ben en çok ondan korkuyordum ama hiç hissetmiyorsun Doğumdan sonra bir kaç gün batıyor yanıyor o kadar . Benim hikayem de böyle kızlar alahım sizleri de tez zamanda bebişlerinize kavuştursun 🙏🏼Sorulara fırsatım oldukça yanıt verebilirim 😊