Zllmjjdr Merhaba anneler 🤗 32 haftalık olduk yaklaşık 1 aydır kaburga kemiklerim öyle ağrıyor ki anlatamam iç karnımın geniş olduğunu ve bebeğimin baskı yaptığını söylemişti doktorum var mı acaba bu sorunu yaşayan ya da geçmesi adına önerisi olan 🌺
Ruveyda_ Zllmjjdr ayni durumdayim 28. Haftadayiz sag kaburganda baski var mumkun oldukca ayaklarimi uzatip soluma yastik koyup egik bir vaziyette yaslaniyorum kolsugun sol tarafina sag tarafi esnenk birakiyorum
Zlhb Zllmjjdr 28 deyım bır aydan fazladır var hemde sağlı sollu nereye yatacağımı şaşırdım yatamıyorum bıle😩doktora sordum bır sey yapılmıyormus yanı alıscaz sanırım😑
Busesrmz Zllmjjdr benimde şuan sol kaburgam çok kötü burayada girip bakiyim dedim karşıma çıktı bizde 26 haftalığız son 3 gündür sol kaburgam çok fena nefes alamıyorum bile :(
Zllmjjdr Ruveyda_ onu da denedim benim de solum çok fena hatta Bi kemiğim eğilmiş bile dışa doğru ve göğüslerimin altı biber gibi yanıyor sanki derimin içi yara dolu 😲😲
Ruveyda_ Zllmjjdr ya senin durum daha vahim sen bi doktoruna sorsan alternatif ne yapabilirmişin acaba
Zllmjjdr Ben de çevremdekilere soruyorum hiç evet ben de öyleyim diyen olmadı endişelendim demek yalnız değilmişim hepimizin Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah 🌺🌺🌺