kitapkurdu Umaaay24 erkekse bebek çok büyümez derler bende öyle oldu 🤷🏻♀️ Baya çekildi. Ama merak etme sütün göğüsün büyük veya küçük olmasıyla alakası yok. Kimileri kocam göğüslü ama sütü olmuyor.
Umaaay24 kitapkurdu isminiz kitap kurdu bir şey sorabilir miyim hamilelik ve annelikle ilgili kitap öneriniz var mi ☺️
kitapkurdu Umaaay24 ben şimdilik 2 kitap aldım. “Bebeğiniz uykuyu çok sevecek” ve “bağırmayan anne baba olmak”. Hamilelikle ilgili hiç kitap almadım
ruveyda98 Umaaay24 evlenmeden önce 85 takıyordum şu an 95 oluyor desteklide 100 😐 büyüyorlar yani dert etmee
ruveyda98 Umaaay24 evde hiç takmadım ama destekli tamamen çıktı hayatımdan herke stakmadışın için böyle oldu diyor ama takamıyorum 😐
Umaaay24 ruveyda98 ben hep takıyorum onla alakalı değil bence. Hatta takmasam mı diye düşündüm ondan mu büyümüyor dedim
brcakyll Umaaay24 büyüyor canım merak etme sütun de oluyor benimde küçüktü 75 takıyordum yani ama bebek doğunca farkedeceksin sütünde olduğu zaman iki katı gibi oluyor ,😀
Gulsevin Umaaay24 bende desteksiz sütyen asla kullanamazdım. Şuan 5 aylık hamileyim. Sütyenlerdeki destekleri çıkardım. 2 katı rahat oldu. Daha da büyüyor
Gull2110 Umaaay24 30 haftalık hamileyim hala küçük hiç değişmedi 😆 inşallah sütle alakalı bir durum değildir
58_edaygmr_58 Umaaay24 canım benim gögüs lerim de küçük tü hamilelikte çok da büyümedi hamilelikten önceki kullandığım sütyenleri kullanıyorum hala 33 hafta oldum 1 bucük ay kaldı aynı diyebilirim Sorun bende sanırım herkes büyür demiş 😂😂