Zeynepnurhan Merhaba bayanlar ben 6haftalil hamileyim doktor bebegin kalp atisi yok dedi pazar günü kürtaj yapıcaz dedi ne yapmaliyim
Busradonmezus Zeynepnurhan ama çok erkeeen. Başka doktora görün ben 7.haftada mi ne duydum Bazıları 8 hatta 9da duyuyor
bburcu Zeynepnurhan off bu doktorlardan nefret ediyorum. Kesinlikle başka doktorunda görüşünü al derim. 6 hafta çok erken kalp atışı için 9-10.haftaya anca duyanlar oluyor
UrasEgeninannesi Zeynepnurhan tam 6 haftalık mı ? Ben senin yerinde olsam 1 hafta daha beklerdim canım benim. Ben 7+3 te duydum kalp atışını
Deletedmom337 Zeynepnurhan cok erken daha duyulmamasi cok normal baska doktora git ne karamsar bir doktormus o
dfnomr Zeynepnurhan benim de 6.haftada kalp atisi yoktu 6+4 te gittigimde kalp atisini duymustuk erken daha canim kurtaj olma daaha
KutluHamide Zeynepnurhan Hemen moralini bozma. 6 henüz erken bi hafta olabiliyor kalp atışı için. Sakın hemen kürtaja gitme sakın. Başka doktora da görün.
zeyzey95 Zeynepnurhan öyle bişey yok canım vajinal ultrasonun bi sakıncası yok. Ben 4 haftadan beri alttan baktırdım. 6+5 de vajinal ultrason da kalp atışını gördüm yani bir hafta sonra başka bir doktora git bence
132025 Zeynepnurhan hayır canım bi sakıncası yok alttan muayenenin ama 1 2 hafta daha bekle acele etme
Dilruba92 Belki geç dollenmistir hemde çok erken daha sakın 1 doktorun dediği ile hareket etme başka doktora git kesin
Bilemedimsimdi Sizi yanlış yonlendirmek istemem ama benim doktorum 8 veya 10 Haftaya kadar bekleriz hemen islem yapılmaz korkmana gerek yok demisti bende cok gec duydum
Nehir08 Zeynepnurhan sakın canım daha çok erken beklemen lazım 9 haftaya kadar doktorunu değiştirmelisin