Dlmm Sumru 35+4 olduk sukur simdilik catlak yok lierac ve hindistan cevizi yagi kullaniyorum insallah daha da olmaz 🤷🏻♀️😊
Sumru Gulbaharyldrm hormonlarla alakalı kaşıntı olabilir ben henüz 24 haftalığım benim de ellerimin üstün pul pul olup kaşınıyor kaşıdığımda isilik gibi küçük kabarcıklar çıkıyor
Sumru sda-sda35 Evet bence çatlak bünye ile alakalı ama daha fazla olmaması için önlem almak gerekiyor belli ki kullandığınız ürün pek yaramamış Kullandığınız yağı veya kremi değiştirseniz belki doğuma kadar ilerlemez çatlaklarınız.
sda-sda35 Sumru aslında kullandığım yağ baya etkili diye okumuştum. Hatta düzenli kullanıldığında çatlamama garantili falan tarzı yazısı da var ama bende bi işe yaramadı 🤦🏻♀️
Dlmm Sumru benim gobegim ufak oldugu icin biraz gec basladim sanirim 6. aydan sonraydi cokta duzenli kullandigimi soyleyemem🤷🏻♀️😊
Ecegul Sumru organik Hindistan cevizi yağı kullandim sadece. Her akşam sürdüm . Suan 37.haftadayiz henuz catlak yok
Aysenuryk Sumru râhik-i mahtum’un catlak kremini kullaniyorum. Icerisinde kakao yagi hindistan cevizi yagi shea yagi gibi nemlendirme ozelligi olan bikac yag bulunuyor, tamamen dogal🤗 31. Haftadayim cok sukur simdiye kadar olmadi catlagim 🙈🙇♀️
seda_gms87 İlk hamileliğimde de bebe yağı kullandım şuan 36 haftalık hamileyim şuanda bebe yağı kullanıyorum çok şükür bir tane bile çatlağım yok gerçi o birazda ciltten cilte de farkediyormuş
SeHer1909 Lierac ı cilt cok güzel emiyor kaşıntıyı da çok güzel alıyor 23 haftanın ortasındayım şimdilik cok memnunum. Bazen kantaronla karıştırıyorum avucumda daha nemli olsn diye cünkü lieracı cildim müthiş emiyor böyle giderse ayda bir şişe pahalıya mal olacak 😀
SeHer1909 Sumru 400 ml tavsiye ederim Hepsiburada da bazen güzel indirime giriyor . Küçük şişe hızlı biter pompalı kullanması da kolay 400 ml olanın
Ssultann Sumru evet canım tüm vücuda kullanabilirsin tavsiyem sürdükten sonra pamuklu şeyler giyin sabah bir kere sürsen akşama kadar nemli kalırsın ☺️
hande_k Bende 31 haftalık hamileyim. Her duş sonrası bebe yağını iyice cildime yediriyorum. Yaklaşık 4 ya da 5. Ayım gibi başladım. Zayıfım ve karnım haliyle büyüdü bayağı ama henüz çatlağım olmadı. Umarım olmaz da 😒
ds06 Frei oil kullanıyorum 12.haftadan beri.cok memnunum şükür catlamam olmadı 37+3 uz.bizde de annem ablam hep çatladı ama ben catlamadim henüz .inş catlamam