Esraztrk Her sabah uyandığımda aç karnına sarı su kusuyorum zehır gıbı bı su sızdede oluyormu 4 aylık hamıleyım her sabah bazı günler gece 3 ye başlıyor bu sarı su kusma olasılığım....
Ayluh Esraztrk ayni seyi bende yaşıyorum hemde hergun 3.ayima girdim cok zor durum Rabbim hepimize yardim etsin bi carede bulamadim sapsari su biseyde etki etmiyo 😭😭
Meleyim Esraztrk Canım bende 4aylıgm kalkar kalkmaz agzına ekmek veya tuzluçubuk kıreker at bendede oluyo acıktgmız için oluyo o safra suyu🤢
Eylul2018 Benimde bazı günler oluyor safradan gelen bi su . Hatta o sarı suyu çıkardıktan sonra ağzım zehir gibi oluyor benimde su bile içemiyorum
seymen Ben de ilk zamanlarımda hep öyleydim. Çok berbattı 😣 Hiçbir sabah şaşmadı. 17. Haftadan sonra azaldı.
Esraztrk Aynen su içilmiyor hıc bır şey yemek istemiyorum ama kusmazsam aksama kadar yatıyorum ... bir çözümü olsa kreker kuru ekmek bu tarz seyler fayda etmıyor illa çıkarıcAm onu 🙁
Aysenurtsr Ilk aylarimda hep safra kustum. Ama sonrasinda beni etkilemedi ve yemeye icmeye devam ettim. 14. Haftamda kesildi kusmalarim.
Momsbaby Esraztrk bende cok çektim vallahi ama benimki 3 ay surdu seninde ilerleyen zamanlarda geçer sadece biraz sabır her güzel şeyin bir zorluğu var işte sonunda evlatlarımızı kucagimiza almak var canim sabah kalktiginda tuzlu kraker ye hemen