melikekandemir Kızlar 10 aylık evliyim çocuk istiyoruz 8 aydır korunmuyoruz son 3 aydır hep adetim geçikiyor ve bu süreçte ara ara lekelenmelerim oluyor kahverengi bazen pembe gibi doktora gittim azıcık iltihap var sadece dedi kist falan yok bu ay soğan kürü yaptım başka önerisi olan ya da aynı durumu yaşayan var mı ? Clifede kullanan var mı?
Tugbakarciga melikekandemir benim 10 ay sonra oldu ve hiç bişey çıkmamıştı. Enfeksiyon hep oluyor bende de. 31 haftalık olduk bile şükür. Kafaya takmayın Rabbim ne zaman nasib ederse o zaman oluyor diğer yöntemler pek de bi işe yaradığı yok
Larisa melikekandemir ben clife kullandim canim 5 aydir ovulasyonlada takip yaptim 4 ay tam yumurtlama zamani deneme yapiyorduk olmadi 5 ayda 3 sise aldim ilk sisede adetken kullanmaya basladim yumurtlama zamanimda biraktim cokkkk sukurr hamileyimm🙈 5+2 olduk rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahh 🤲🤲❤
Ummuhansobaci melikekandemir benimde aynı şekilde olmuştu doktor klomen diye bir ilaç önerdi ve adetliyken kullandım o ay hamile kaldim
Zehra2604 Soğan kürünü 20 gün falan yapmak gerekiyormuş sanırım öyle okumuştum, gerçekten etkisi oluyormuş, Allah en yakın zamanda nasip etsin inşallah ☺️
melikekandemir Zehra2604 15 gün oluyor içeli bi 5 gün daha içersem bayılgınlık geçircem sanırım😔rahimi inceltitor falan diyorlar doğru mu acaba ?
melikekandemir Tugbakarciga Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim en önemli o tabiki stressiz olmak sanırım 😊😕
ffcihan ya benimde adetime 13 gün var ama göğüslerim şişti belim ağrıyor sağ alt kasığım ara ara ağrı vuruyor ilk defa böyle oluyor bilgisi olan var mı acaba birde polikistik over ve idrar yolu enfeksiyonu vardı sizce gebelik olabilir mi
caglanurcagla ffcihan benimde öyle oluyordu bide sürekli uyuyasın geliyordu gün içerisinde adetim 15 gün kala test yaptım saçmalık tabi o kadar erken test yapmam negatif çıkmıştı sonra adetime 6 gün kala test yaptım pozitif çıktı şimdi 6 haftalık hamileyim
Rukiyeataman ffcihan Gebelik belirtileri de olabilir idrar yolu enfeksiyonu ağrıya sebep oluyor ama göğüs ağrısı ilk kez oluyorsa hamilelik olabilir ben hamileliğimi ilk göğüs ağrısı ile anlamıştım ama yine de bekle adetin gecikirse test yaparsın bence 🙏🏻😍 hakkınızda hayırlısı 🤩🙏🏻
melikekandemir Larisa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊Diğer yorumlarına baktımda yarım kavanozda kaldım yazmışsın o kadar etkili yoksa ayrıca sopan kürü vs. Bişey yaptın mı ?
Larisa melikekandemir aminn canimm insallah hic bir kür uygulamadim ilk denemelere basladigimizda incir havuc dediler yemez olaydim onlarda prolaktin seviyesini yukseltiyormus belkide oyuzden olmadi herseyi denememek lazimmis bunu anladim aynen yarim kavanozda kaldim😇 yani vucudundaki degisikligi hissediyorsun yaa benim akintim cok asiri olmazdi yumurtlama zamaninda ama macunu kulkanirken 3 uncu 4 uncu gunde bi farklilik hissediyorsun yanii illaki herkesde farklidir bilemiyorum ama ben faydasini gordumm 4 ay bile olmayinca insan gercekten strese giriyor allah bekliyenlerin kucagini bos birakmasin 🤲🤲🤲🤲🤲❤❤❤❤