Smile18 Kızlar 2 gündür bebek hareket ettikçe karnım acıyor. Bende hareket edemiyorum fazla,daha fazla acı oluyor. 29. Haftadayız yaşayan var mı normal mi bu durum
Deletedmom262 Smile18 25+5 im bende. Bugun benimde karnim kesiliyor gibi acidi resmen. Sanirim genisliyoruz ondan oluyor. Acinin devami gelmedi cok ustunde durmadim acikcasi
KubraKocak Smile18 bu konuyu yazıcaktım bende 28.haftamdayım aynı bahsettiğin gibi acı var bide benim ekstradan bir göğsümde ağrıyor 1,5 aydır kontrolede gitmedim inş kötü bir durum yoktur 😞
kbrsrkn Smile18 34+3 üm bende benımde oturdugum yerden kalkarken karnımın altı acıyo vc ye gıdıp idrara cıkınca rahatlıyorum. İdrar yolu enfeksiyonu karın agrısıyla baslayıp kasık agrısıyla devam edıyo sankı. Bende oyle oldu. Birde bebek kanala doğru giriyo kafası baskı yapıyor ondan da agrıyor olabılır.
Smile18 Deletedmom262 Ya benim 2 gündür sürekli oluyor acı ve hiç durmadan atıyor böyle kalp gibi yaklaşık 8 dkka falan sürdüğü oldu korkuyorum da artık bir şey ters gidecek diye yasak kalksın gitcem hemen doktora.
Deletedmom262 Smile18 ilk firsatta gidin o zaman benimki uzun sürmediği icin umursamadim nolur nolmaz
Smile18 KubraKocak 1 buçuk ay fazla olmuş sanki canım ayda 1 gitmen gerekiyor. Ben en kısa zamanda gidicem sende ihmal etme inşallah kötü bir şey yoktur.