Momsbaby kızlar alt karın bölgemde titreşim gibi bişey oldu telefon titremesi gibi ayni bebegin hareketi desem degil degisik bisey bebegime biseymi oldu acaba
Sayrkann Momsbaby bende de tam hareket etmeye baslamadan once titresim oluyor sonra hareket ediyor acaba geriliyo yada esniyormu diye düşünüyorum😂 hickirik olsa kalp atisi gibi oluyor zaten degil bence
Momsbaby Sayrkann senin dediğinde mantıklı gibi geldi bana simdi hareket etmeye başladi zaten 😂 seninki kaç haftalık canım
elif0690 Sayrkann Kalp atışı gibi pıt pıt atan şey hıçkırık mı gerçekten😍yaa bn 18+4 haftalgim ve bunu hissedyodum.Ama bi trlü emin olamydum😄
Sayrkann Momsbaby 34 haftalik canim 🙂 sabah titreme oluyor sonra hareket başlıyor uyandigini anliyorum simdi hareket etmeye baslayacak diyorum 😝😝
Momsbaby seyydac olabilir aynen canim ilk defa oldugu icin bende korktum normal olarak bide ilk gebelik olunca bilmiyor insan 😊sagol canim icim ferahladi
seyydac Momsbaby aynen canım brnim de ilk bebiş değişik bişey olunca hemen endişe ediyor insan nedense. ☺
Momsbaby seyydac aynen oyle canim artik annelik duygusu geldi hepimize o yuzden endise ediyoruz en ufak bisey olsa bile ☺
Sayrkann elif0690 evet canim karninda pit pit diye atar o hickirik 😂 bazen benim yarim saat surdugu oluyor
Mrversnmz 27 haftalik hamileyim bendede oluyor bu titresimler korkuyorum ama sonra hemen hareketleniyo 🙂
Momsbaby Mrversnmz iste bende korktum canim bide ilk defa oldu ama sonra bi saga bi sola tekme atti tamam dedim sorun yok 😂❤
Sayrkann Momsbaby aynen canim buyudukce sikayetler artiyor 😝 allah sanada kolay dogum nasip etsin . gecmiyor gunler diye diye yakindim simdide yaklasiyorum😝😝
sedaskan Momsbaby biz de 24+1iz. Kizim dün baya hareketliydi artik dur kizim diyordum. Bugun cok az hareket etti yalvarcam nerdeyse vur yavrum hadi diye 😂🤣 Böyle bir ruh hali galiba annelik ☺
Momsbaby elif0690 inşallah canim benim hepimizin bebişleri sağlıcakla gelsin zaman geçiyo bi şekilde 😇☺