Ceylan35 36+4 sıra yavaş yavaş bize geliyor durumlar nasıl sizde bende nişan ve 1cm acilma var bekliyorum
damlac Ceylan35 33+1 deyim. Doktorum 4 hafta sonra doğumu planlarız 5. Görüşmemizde doğum için olabilir dedi 😊 çok heyecanlıyım; beklemek giderek zorlaşıyor. Sabırsızlanıyor insan. İnşallah sağ Salim zamanını beklesinde evimize alıp gelelim 🙏
AysennHED Ceylan35 34+3 olduk pazartesi randevum var bakalım ne dicek son zaman doktor hastane degişikligi yapmak zorunda kaldım pazartesi tanışacagım inşallah iyi bir doktor dur cok korkuyorum 😔
muhendisanne38 Ceylan35 35+2 yiz artık kendimi taşıyamıyorum. 1 haftadır şiddetli geçmek bilmeyen yürütmeyen sol kalça ağrısı çekiyorum 🤦🏻♀️ Onunla birlikte belimden giren girince kaburgalarımın bile baskı yaptığı sancılarım var. Pazartesi günü kontrolümüz var bakalım ne diyecek. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı 🤲
Ceylan35 damlac inşallah ne yalan söylim bı kaç hafta erken doğsa sıkıntı değil benim için ortalık bu kadar ksrisikken beklemek çok zor
2kizanasi 33+5 🙋🏻♀️ İyice ağırlaştım, bel ağrım ve mide yanmam bitmek bilmiyor, çürüdüm bir an önce hayırla kavuşalım artık diyorum 🤦
Ceylan35 2kizanasi ahh onlara bide geceleri yatağa girince daha fazla oluyor uyuyamıyorum seni çok iyi anlıyorum 🤦
Hlscrm 2kizanasi akıl vermek gibi olmasın ama bende 35+4 haftalık gebe olarak mide yanmasının ne demek olduğunu çok iyi bilirim,sabah aç karnına Rabelis isimli ilacı içiyorum doktorum verdi. Sadece onun faydasını gördüm. Doktorunuza bi danışın isterseniz🙏🏻
Gizemikiaslanannesi 2kizanasi sizi cok iyi anliyorum. bende 34+1 oldum ve bu ara mide yanmam dehşet arttı. Hiç bir şey fayda etmiyor. Geceleri yattığımda sürekli ağzıma geliyor yanmayla. Bel ağrısı ve aşağı baskı kasik ağrıları da bu hafta çoğaldı. Cuma kontrolüm var bakalım durumlar ne öğreneceğim.
Ferman-baby Kubra_s bende 32 haftalıkım benimde midem yanmam var sürekli bel batmasıda cabası. Onlar için değer herşeye napalım
damlac Ceylan35 ben erken doğumdan çok korkuyorum canım ya bu dönemde kuvözde kalmasın bir de bebeklerimiz🙏
Ysssm Bende 33+1 im çok zorlanmaya başladım kaburgalarım agrıyor artık 😞 12 kilo aldım sizde kilo durumları nasıl kızlarr
Ktugbaa 36+2 ayağa kalktığım an tuvalete gidesim geliyo belim çok ağrıyo gittikçe ağırlaştım 33.haftadan beri hastaneye gitmedim ağrılarım git gide artıyo gibi hissediyorum karnım patlıcakmış gibi hissediyorum 😏
Ceylan35 Ktugbaa bence ne olursa olsun önlemini alıp gitmen gerekir kuzum son haftalardasin ben bile mecbur gidiyorum riske atamam vicdan azabı çekerim sonra
Ayredderya 35+6 yız kısmetse 10 mayısta doğum erken gelmesse … sık idrara cıkma ve gün içinde düZdnsz kasılmalarmz mevcut bazen tekmelr canımı yakıyor zaten bas asagı ve cok baskı hissi var 👼🏻
Ceylan35 Ayredderya düşücek gibi dimi ,😂bende korkuyorum o baskı yaptıkça tuvalete çıkardım oluyor sağlıkla gelsinler insallah
Ceylan35 damlac dooktora sordum doğarsa doğsun dedi kalmazlar inşallah ya ben 37oluyorum iki gün sonra tabi zamanında gelsinler ama ortalık bu kadar karissikken doğurup evde oturmak istiyorum açıkçası
damlac Ceylan35 37 oluyorsan korkma tabi 36dan sonra rahatlarız dedi bana doktorum da ama daha 3 haftam var sağlıkla atlatırız inşallah. Yine de 38 i görürüz umarım 🙏
Elfida1920 34+6 yım bi aydır doktora gitmiyorum 😂 36da giderim diye düşünüyorum aynı şikayetler bendede var ama mecburen sabrediyorum yavrum için 🌸
s_koc AysennHED günümüz de durumumuz da aynı ben de son an değiştirdim şans bizden yana olur umarım 🤞😫