PasaninAnnesi Kızlar 13 haftalığız migrenim var 3 gündür ağrısı tuttu uyusam uyansam yine gitmiyo her uyandiğımda ağriyla uyaniyorum 3 gündür tuz lambasıyla hafifletiyodum ama hamilelikte oda işe yaramadi ne yapabilirim 3 gündür başımı kaldıramıyorum 😢😢💆😥
Emineslh PasaninAnnesi ağrı kesici için ya da buz tutun rahatlatır o da olmadı tansiyona bakın bol su için bol ayran inşallah geçer o haftalar benimde berbattı özellikle diş ağrısı baş zonklaması çoktu
Tgbabsra PasaninAnnesi canım sakın duştan sonra ıslak saçla kalma karanlıkta sesiz bir ortamda durmaya çalış geçer inş
SibelYazcolu Çin yağı ya da viks deneyin şakaklarınıza ilk zamanlar ağrılar oluyor ama benim migrenim ilerleyen zamanlarda bir daha hiç tutmadı en ufak bir baş ağrısı bile olmadı çok şükür sizin de öyle olur umarım damarlar genişledikçe migrenden eser kalmıyor
PasaninAnnesi SibelYazcolu yaa cok şükür gecer benimde insallah öncesinde yoktu bu 3gün tuttu vicksi eczaneden mi bulabilirim
Emineslh PasaninAnnesi bende 1 hafta kullanmadım zararlı diye eşim doktoru aradı parol yada minoset içebilir bebeğe zararı yok dedi ve günde en fazla 4 defa içebilirsin inan çok iyi geliyor çünkü bu iki ilaç plesenyaya geçmiyormuş bebeğe etkisi yok
Birgulbasegmez2 Bende baş ağrısıyla gittim geçen hafta serum takıldı ve rahatladım.Ayrıca parol yazmıştı doktor
PasaninAnnesi Obsesifk ölçtürdüm sağlık ocağında 11 8 çıktı normal dediler tansiyonuma genelde 9 6 cikiyodu hastaneye kontrole gittiğimde
PasaninAnnesi Tgbabsra insallah canm yok cikmiyorum kalçamdan aşağıda saçm var 🙈 bir yere gidiceksem bi aksam öncesinden duş alıyorum yoksa 3 saatimi aliyo yetisemiyorum ☺☺
Esraari PasaninAnnesi bende de migren var. Buz maskesi iyi geliyordu ama tamamen gecmiyordu. Serum vurduruyordum oyle geciyordu. Ve bol masaj. Boyun kokune enseye sakaklara ailenden birine masaj yaptir. Ben cok fazla aclik ve susuzluk cektigim icin ataklarim cok fazlaydi. Ne zaman yemek yemeye basladim yani 18.haftadan sonra gecti cok sukur uzun suredir olmuyor.
Durukayra PasaninAnnesi cok gecmis olsun bende sizin haftalarda böyleydim bide ben baş ağrısı yetmezmiş gibi(afedersiniz) kusuyordum acile gittim serum taktılar hamile olduğunuzu beyan ederseniz ona göre serum takılıyor ve hemen geciyor