Benimguzelkiziim Hanımlar sortımda ve dekoltemde kıpkırmızı sivilce tarlası var nasıl geçer hiç kullandığınz yöntem varmı doğumum olucak ve kaynanamla görümcem bakıcak bana ve özellikle dekoltemdeki leri görürler ben çekiniyorum
Manyakcadl Benimguzelkiziim zerdecal tozu pirinc unu yogurt karistir sur cnm maske yap b unu haftada 2 , faydasi oluyor… youtube dan “turmeric mask” olarak da bakip inceleyebilirsin
[silindi] Benimguzelkiziim hiç bi şekilde geçmiyo canım onlar benimde yüzümde çok oldu erkek gebelikte oluyo sanırım benimde erkek. Şu an 24. Haftadayız yeni yeni geçmeye başladı yağlı şeyler ve çikolata yemiyorum asla ve gece yatmadan mutlaka yüzümü sabunla yıkıyorum
Benimguzelkiziim Manyakcadl canım şimdi baktım yabancılarda baya işe yaramış sanırım tenime sürüp banyoya mı girmeliyim birde siz denedinizmi acaba çok teşekkürler 🙏
Asel21 Benimguzelkiziim aynı sorun bende de var ya, yüzüm de sırtımda, omuzlarm da, dekoltem de ve karnım da patlatmayın hamilelik sivilcesi daha da artıyormuş patlatıldğnda
Ruveyda_ Benimguzelkiziim kese yapıp o bölgedeki kan dolaşımını değiştirmek lazım bende de vardı annem sağolsun her duşta gelip kese yaptı geçti 3 haftada
Manyakcadl Benimguzelkiziim evt bende yapiyorum.. surup bekliyorm 15-20 dakika ve yikiyorum.. tabi sivilcenin yerine bagli olarak dusa girmek gerekebilir. Yanliz yikadiktan sonra ten sari oluyor birazcik korkmayn, gecer o sonra ;) ama cok iyi geldi bana
AysennHED Benimguzelkiziim ah ah sorma hem gögsümün üst tarafları hem sırtım hem yüzüm sivilce doldu utanıyorum tövbe olsun nasıl gecer bilmiyorum ama ergenlikte iken limon kabuğu yahu ve gül suyu ile gecirmiştim
AysennHED Benimguzelkiziim denemedim ama ısparta dogal gül suyu alıp denicem limon kabuğu yagı yakıyor ama güzel de temizliyor şimdi sivilce karşıtı yüz yıkama jeli ile hergün yıkıyorım yüzümde faydası var ama sırtım cok kötü😔