asimmela Merhaba 6 haftalık hamileyim normal beyaz akintim oluyor ama bu hafta iki kere kahverengi akintim geldi doktora sormayı da unuttum pazartesi gidicem ama tedirginim lütfen bilgisi olan yardımcı olsun hafif karın ağrım da var 😢
brnr09 asimmela kırmızı değilse ve akıntı çok fazla değilse sorun olmaz demişti doktorum. Bende 13. Haftaya kadar devam etmişti dünkü
UrasEgeninannesi asimmela kahverengi akıntıyı hafife almamak lazım canım. Doktoruna danış mutlaka. Bende yaşadım. Mevcut kanama alanlarım görüşmüştü, eskimiş kanın dışarı vurması sonucu kahverengi akıntı olabiliyor bazı durumlarda. Mutlaka doktoruna danış lütfen
Kubrayy asimmela yerleşmeden dolayı olabilir kendinizi yormayın kahverengi akıntı istirahat gerektirir doktorunuzu bilgilendirin progestan verirse o keser lekelenmenizi..
asimmela Kubrayy teşekkür ederim canım içim rahatladı biraz uzandım bide tatlı yedim biraz agrim dindi hep endişe ediyorum ya umarım pazartesiye kadar iyi olurum dr da danışırım.
Kubrayy asimmela stres yapmayın rahat olun ,doktora gidene kadar yapabileceğiniz tek şey dinlenmek ,bir sorun olmaz inşallah o haftalarda çok yaşanıyor lekelenme falan..